|
![]() |
#41 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Početnik forumacije!
|
![]()
I ja sam svama
A kad se pocne: ???? Pozdrav |
![]() |
![]() |
#43 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Ja se baš slažem sa svima vama.Samo je stvarno pitanje da li če na Korgu nešto više da ih to interesira jer ja sam jednom isto več pisao tamo i ništa puno nije mi koristio njihov odgovor.
Naime činio mi se više takav kao (pa onda uzmi naprimjer Pa1x). Ali da nas se više ujedini i ja sam siguran da bi i oni nešto morali uraditi pa oni nam i prodaju robu. Ako neče moramo ih nekako ucjeniti. ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: usa
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Interesi: Muzika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.05.2005
Mjesto: Germany
Downloads: 121
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
iskreno receno ja neverujem da ce se po pitanju novog OS za Pa80 ista vise desiti, koliko god apelovali na KORG.. svakoj firmi je u cilju da prodaje novitete koje upravo imaju neka poboljsanja u odnosu na starije modele. s tim ustvari i reklamiraju novitete !
sto bi korg sredio OS za Pa80 da bi bio u rangu sa Pa1 ili Pa800 ? onda bi malo ko, a pogotovo s naseg podrucija, razmisljao o kupovini novih modela nego bi za mnogo manje para uzeo Pa80 i opet mu onaj sa Pa800 nebi nezao mnogo. kao sto je flosarka rekao...i ja sam dobio slican odgovor od Korga.... ako ti nedostaje nesto na Pa80 , kupi Pa800 pa ces imati ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
#46 |
Otac nacije
|
![]()
I ja sam istog misljenja !
Voz je proshao za PA80,uskoro nece ga biti vishe ni u prodaji. Mislim da su imali dosta reklamacija i povodom toga su i napravili ovaj PA800,kako bi zadovoljili kupce.Moguce da nisu mogli da odrade softverski sve sto bi trebao PA80 da ima.
#47 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Zdravo svima !!!
Idea je SUPER vec neko je predlozio ovako slicno ali do sad nije se nista uspelo???? Kako je bilo da Drug Nedim nam neki Datum kaze i do tog dana da se skuplaju E-Mail adrese i da se to vec predaje. :roll: :idea: |
![]() |
![]() |
#48 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: usa
Downloads: 265
Rekao HVALA: 2
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Dali zna neko ako ovaj novi PA 800 ima taj Bass + Chord i Lower, portamento itd. u njega? Jer nema ga jos u NJ bar do prosle nedelje ga nije bilo u prodavnicama ...
Pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
#49 |
Drugar foruma
|
![]()
E drugovi ,
mozda "kolegama" iz korg-a mozda treba napomenuti sta Nama "muzicarima koji sviramo uzivo>" treba napomenuti sta nam fali pa da oni to pridodaju na ... novi model korg-a...?????....mislim oni to i ucine i naprave korg-a PA800 .... malo sam posmatrao koliko me vrijeme dozvoljava prodaju tog novog korg-a i zamislite najvise je zastupljem na ...Turska, BALKAN ...itd... mi Bosanci bi da "normalno posumnjamo da je nesto ovdje truhlo...za sve ja volim Pa80 i nemojte da ubacujete te teme za korgPa8000 kad ste vec zapoceli svoj ... pocetak na njemu(mislim Pa80), bez uvrede ali ovo je forum koji je se zapoceo na KORG_u PA80... Sve Vas voli Vas Jazz... jedini tvoritelj terci po narudzbi... Yu midi ... P.S. Ocekivao sam Vaš komentar kao iskusnog"muzičara" da mi kažete svoje misljenje za moje terce.... ali Vas nigdje B rgds, JaZZ, JAKO SAM ZAVOLIO OVAJ FORUM ALI DAJTE NAMA POCETNICIMA MALO PODRŽKE...
#50 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
apel, korgovce, pa80 |
|