|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Svi filmovi Vin Diesela,Robert De Nira,Martin Lowrenca,Will Smitha,Jim Carreya,itd,itd...
Blade,Matrix,Underworld,Spiderman,Batman,Hulk,itd, itd.....
![]() |
#42 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo da se i ja izjasnim:
- Da Vincijev kod - Sinovci - Balkanska braca |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Belaj boy
|
![]()
Sve od Stalonea,Shwartza,Ples sa vkovima,Vodeni svet,Deep impact,i milion jos.U stvari ne volim samo one njanjave ljubavne limunade a sve ostalo deljem sa velikim zadovoljstvom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
![]()
Mrak film 1, 2, 3 i Americka pita (svi delovi)
![]()
![]() |
#45 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
@jefta,ples sa vukovima,VRH!!!!
![]() |
#46 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Od domace:
Zikina dinastija - sve delove Balkan-kan Mrtav Ladan Od strane: The Pianist - posto smo muzicare neli... ![]() Pearl Harbor Slumdog millionaire (siromasni milioner na makedonskog, a milioner iz geta na srpskog) War of the worlds (Vojna svetova) Twilight (samrak ili sumrak ?! kako se kaze ![]() Transporter - sve delove Ice age (ledeno doba) I naravno ovaj najnoviji "2012" - to je izvanredan film vredi se pogledati Bolje da ne produzavam ja sam pravi Filmoman |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moji TOP filmovi...
- Platoon (ratni) - Blood Diamond (Leonardo Di Caprio) - Face Off - Vratiće se rode (serijal) - Apsolutnih sto - American History X - Band of Brothers (serijal II Sv.rat) - Green Street Hooligans I dio - to je to ![]() - Letters from Iwo Jima (ratni) - Nebeska udica - The Beach (Di Caprio) - The Pianist (ratni-glazbeni) - Number 23 (Jim Carrey) - The Grudge (Horror) - Exorcism Emily Rose (najebeniji horror ikad) - Hostel I i II - Along Came Polly (Ben Stiller- komedija) - Bruce Almighty (Jim Carrey- komedija) - Duplex (komedija - Ben Stiller) - Grandma's Boy (komedija) - Guess Whoo (komedija) - Kamiondzije (serijali) - Ko to tamo peva (komedija) - Liar Liar (komedija) - Lud zbuinjen normalan (serijal) - Mrtav Ladan (komedija) - Spread - The Cable Boy (Jim Carrey) - The Heartbreaker ( komdija- Ben Stiller) - The RInger (komedija) Ove filmove preporučam svima! ![]()
![]() |
#48 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
hmm neznam ni sam kolko sam ih gledo pa bi smislio nesto neznam n koji mi je omiljeni bolje daj kakvo rokanje celavi se vuku zakosu hii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Meni je Tom Henks jedan od najjacih glumaca danasnjice, a samim tim i njegovi filmovi su mi omiljeni. Pre svega Forrest Gump ( 6 oskara), sa neverovatnom muzikom, zatim Zelena Milja, Izgnanik, Momacko Vece, Filadelfija, Apollo 13, Terminal, Uhvati Me Ako Mozes, Spasavanje Redova Rajana (misliim da je po ovom filmu napravljena i igrica), Put Bez Povratka... auuu ima ih kol´ko ´oces...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kad smo kod Tom Henksa i ja volim ove Forest Gump i Spasavanja redova Rajana.
A ovaj serijal Prison Break (Begstvo iz zatvora) je mnogo jaci film. 22 epizoda u prvoj sezoni neverojatna napetost i iscekivanje sta ce se dogoditi. Oni koji su ga gledali moraju da se sloze sa mnom: Film je 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
film, muzikante, omiljen |
|
|