|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ajde, onda odmori malo. Kod mene tek pola 2 popodne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Zaboravio sam da kazem, to je bilo sinoc, sreda uvec, brojao sam goste, 17 ljudi i 2
moja rodjaka, samo 2 astala i nesto na sanku, to je sve bilo, mali restorancic onako. Taj baksis sto je pao dali su samo jedno 4/5 ljudi, nista vise. Ma gdje cu odmarat, tek mi drugi dan pocinje sada, imam puno posla, ubice me ljudi samo zovu i cekaju.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@ korgovac 800
Brate nije problem da se pusti i 20 fajlova ili matrica sve je to ok ali nikada naa midi fajlove neces imati repertoar i stvarnu sliku svirke i oteme ti pricam,uvek imaa nesto sto ce da hvali i nesto sto neces moci da odradis dok sa zivom svirko mozes sve da odradis pa makar to bilo sa patosom i klavirom na desnoj ruci,razumes?Nije poneta ko ce da pusti jednu dve tri mtrice,bitno je da znas da sviras i da poznajes spravu a gosti znaju da ocene sta valja a sta ne valja ![]()
![]() |
#44 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Pozdrav Nedimu i celoj druzini.
Citam ovu diskusiju i ne mogu a da se ne nadovezem. Ovako,po meni ,uvek ce biti i fajlasa i pravih muzicara. Pa ljudi zar mi nismo "saranili" bubnjare ,gitariste,harmonikase..... I sta sad, radimo kako ko najbolje ume i oseca i ima posla za sve samo treba naci "zicu". Prema tome,zakljucavajte ovo dok se neko nije povredio. A za Nedima pitanje:kako se zadrzao tako dugo, Kristina a......lepo peva.... Znam je licno , Nedime, ![]() Pozdrav od Wuka 013 !!!!
![]() |
#45 |
Odomaćeni član
|
![]()
E to sam hreo cuti...znaci mi za da se snadjemo, sa arranzere cepamo sami...a ljudi koji rade sa matricama i mini disk...ne treba da zive...?
Sve je biznis i opstanak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nije to nista Vuce, mogao sam ja i citavu noc, Kristina peva daleko bolje od mene al
ona ne peva ono sto oni vole, tu je bilo vise Albanski svet a lepo je sto u tom restoranu moze se svasta svirati jer publika je sledeca (redom po vecini): Albanci (od svuda), Crnogorski Muslimani, Bosanci, Makedonski Muslimani, Srbi i po neki Turak. Hrana u restoranu je isljucivo nasa, atmosfera je nasa a servis RUSKI!-nista iznad 23/24 godine ![]() ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Slusaj brat so korg pa 800 od Makedonija ,ne znam sto razbra ti od mojot post ama da se razberime jas tebe ne te razbiram sto sakas da kazis,zatoa sto ti nesi vo publika i mozda ne znaes deka publikata ne razbira se kako mie sto svirime,znaci najbitno e za niv da peacot ima glas i da znae da zastane za klavijaturata a ponataka koj te prasuva.izvini sto pisuvam vaka ama sakam da ti raskazam deka ne razbirame site isto a MUZIKA e umetnost i ti znaes toa.Zatoa ne luti se na nikogo i samo da znaes da jas ,malku postar,odgovorno ti potvrduvam deka ima rabota za site.I uste nesto nemoj da mislis deka jas gi sakam Fajlasite ama sepak se snaodja koj kako znae (izvini za pisuvanje na makedonski ama sakav samo da se razberime) Pozdrav od Wuk013!!!
A za Nedima,da si ziv i zdrav i samo cepaj brate i pozdravi Kristinu ako je vidis,molim te ![]()
![]() |
#48 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ke pocnam so nea da sviram mozebi od sreda sega pa ke ja pozdravam ama od kogu?
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa pozdravi je i od mene,ako je dobra
![]()
![]() |
#50 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@ korgovac pa800
Joj Makedonac pa ti me obudali bre ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cjene, gde, godinu, ide, novu, svirke |
|
|