|
![]() |
#41 |
Drugar foruma
|
![]()
Sta pricas brate Nedime, key, code. Kako ga upises, sa USB tastaturom.??
![]()
Muzika i kompjutere Promijenjeno od opusdei (18.11.2008 u 12:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
Ovo više stvarno nema smisla evo već 21 nov a od njih ni glasa........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kol'ko kukate za tim OS 2 a ni od ovog starog niste namestili ni 20% mogućnosti...
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
daj boze da su svi iskoristili i da koristre pola od onoga sto ja koristim i uostalom kakve veze to ima koliko je ko i sta iskoristio nema uopste potrebe za bilo kakvim prozivanjem i nipodastavanjem, a takodje mogao bi da poslusas taj tvoj potpis ako vec ne znas odgovor na postavljeno pitanje umesto da tako podbadas bez razloga......
pozzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja sam samo postavio pitanje cemu tolika kuknjava kad se ni sa starim OS nije "odradilio" sve sto se moze...e sad gde si ti video nipodastavanje i sta ti ja znam sta vec to ne znam ali nije ni bitno...
![]() Zelim da ti cestitam na znanju i umecu i tome sto si uspeo da izvuces iz klavijature i evo javno te pozivam da ako ti nije problem to snimis i okacis da cujemo...ocigledno da si iscrpeo sve mogucnosti starog OS-a i da ti je potreban novi,pa zato predlazem da to i cujemo...hvala... ![]() Promijenjeno od Vule (21.11.2008 u 02:50 sati) |
![]() |
![]() |
#46 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ne smem nemam ja care to znanje malo me je sramota da kacim svoje snimke okolo da mi se ne smeju kolege ipak sam ja samo pocetnik sviram tek par meseci.......
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Napisao sam ovo isto na KORGovom forumu pa da i ovde napisem:
OS2.0 nece vam doneti neka velika cuda, za vecinu nas ovde OS 2.0 nece uraditi nista vise no sto smo imali do sada, AMA NISTA. Za ljude koji dan danas pitaju kako se smanjuje VOLUME il neka obicna i najobicnija funkcija (ne ponizavam nego je istina) OS 2.0 ce biti veliko razocarenje jer oni u tome nece nista novoga videti. A cilj ovome postu je to da ne skacemo puno i da se ne radujemo puno jer ipak na kraju bice puno i NAJVISE razocarenih. OS 2.0 advantage moze uzeti od toga samo oni koji dobro poznaju sint i programiraju puno. Za mene OS 2.0 je kao skroz novi sint i svet al to ce biti tako za VRLO mali broj ljudi, veca masa i dalje ostaje ista. Najzalosnije i najsmesnije je to sto o novom OSu najvise pitaju ljudi koji neznaju nista o programiranju a zao mi je sto ce se na kraju TESKO razocarati. Jedina dobra stvar za svakoga tu bi bilo ako su vec popravili neke BUGs a sto se tice DNC tehnologije i te stvari i dalje ostace TV U BOJI za 90% njih. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Ne brini...bolji ti se nikad nece smejati vec ce zeleti da ti pomogne...samo ti se gori od tebe mogu smejati... ![]() ![]() Promijenjeno od Vule (21.11.2008 u 02:50 sati) |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
unutrasnja tastatura koju koristis u programiranju. Za mene i tebe ako nesto nije moguce za one koje su izmislili to jeste moguce. Sta sam ja sve video sta njihovi inzinjeri moze i rade na tim sintovima je da se cudis, stvari o kojima mi ne sanjamo. Videces uskoro kad se moj PA2X pali fino ce pisati BASARI STUDIOS... da, na samom ekranu, odma pored KORG PA2X i OS verziju.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
4nedim
znam ja sve to care i sve mi je jasno 4ronaldinjos gornji post je bio(moj) sarkastican sviram ja od svoje cetvrte a sad mi je trideset i uopste nije bitno koliko znam ili ne i to koliko ti znas mislim samo da nije u redu da odgovoris na onaj nacin citiram : "Kol'ko kukate za tim OS 2 a ni od ovog starog niste namestili ni 20% mogućnosti. ![]() zvuci prilicno uvredljivo kao mi smo sada bolidi koji nisu ni sa starim umeli nista pa misle sada ce sa novim uraditi bog zna sta... e pa nije tako. Ovde na forumu me mnogi znaju sto licno sto preko neta i oni ti mogu reci podosta o meni a snimke da kacim NE PADA MI NA PAMET pogotovo ne na takvu prozivku. pozzzzzzz
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, novo |
|
|