|
|
|
|
#541 |
|
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
Prije jedno godinu-dvije,nekada na chatu jedan clan foruma kome sam
zaboravio ime i nick je ispricao jedan kratki dozivljaj. On je ispricao ovako,otprilike: Sluzio je vojsku u Sarajevu(ne znam iz kojeg je grad u BiH bio) i jedan njegov rodjak mu je dosao u posjetu. Prije nego ce se vidjeti,taj rodjak je iskoristio priliku,pa se malo provozao tramvajem,u namjeri da malo vidi grad.I naravno "po obicaju" je ostao bez novcanika,jer su sarajevski dzeparosi bili kao i uvijek u "stanju pripravnosti" i u lovu na potencijalne "zrtve". Sreca njegova pa je kupio povratnu kartu koja je bila u drugom dzepu. Nakon izvjesnog vremena na njegovu adresu je stigla postanska posiljka i kad je on otvorio,ugledao je svoj novcanik sa svim dokumentima-ali naravno bez novaca. Pored toga bila je i jedna ceduljica na kojoj je pisalo: "Hvala na posjeti,i dodjite nam opet". Dakle,sve je bilo u skldu sa ISO standardima i principima evropske unije. Sta drugo reci-galantno....
|
|
|
|
|
|
#542 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni je cale pricao dok je studirao u Sarajevu, da su bili oni likovi koji su prodavali cigle
|
|
|
#543 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
zaustave dva policajca Jadranku Kosor
kad ona policajcu : znate vi gospodine koga ste zaustavili neznam gospođo vi mi recite ja sam prva dama hrvatske on je pogleda i zovnu kolegu Jozo odi vamo da vidiš Severinu jest se vala ofucala |
|
|
|
|
|
#544 |
|
Početnik forumacije!
|
Ide kostur ulicom i sretne drugog kostura i pita ga Djes ba ...sta se radi...koliko ima boga ti kako si ti umro?
Jebes ga ima 15 godina, a ti kad si ti umro? Ima 10 godina...Pa dobro se drzis... Setaju oni tako i sretnu rteceg kostura i pitaju ga... Koliko ima boga ti kako si ti umro? Nisam ja umro ja radim u Aluminiju u Mostaru!
|
|
|
|
|
|
#545 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahahahahahahahahaha cunami ova je prava, kazu tamo u komorama ko radi, ne smije nista metalno nosit, istopio bi mu se npr sat na ruci
|
|
|
#546 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
momci, da vam kazem samo da mnogo obozavam bosanski humor, bez zaebancije! moram samo malko vise da se skoncetrisem da bi razumeo sve do zadnjeg al ide nekako ...
ne mislim na razumevanje komendije vec na reci ... pozdrav |
|
|
|
|
|
#547 |
|
Početnik forumacije!
|
Pase ovan na njivi i naidje drugi ovan i pita ga:
"Stari gdje ces za kurban bajram?" "Svugdje po malo!" odgovara ovaj.
|
|
|
|
|
|
#548 |
|
Donator
|
@dell
ja cetri sata camim cekajuci pa dobro pa nije dobro ja cetri sata camim cekajuci. Ili ono: Oro ja njivu Oro bas ja njivu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nece ja mislim vise nikad da snime tako dobru audiciju znam je napamet.
|
|
|
#549 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
U noći nazove plavuša plavušu. - A, je l’ to 1-1-11-1-1? - Ne, to je stojedanaest, stojedanaest. - Oprostite što sam vas probudila! - Ništa, ništa, ionako je telefon zvonio.
|
|
|
|
#550 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
Zasto pirocanac voli da gleda video sa nekog veselja unazad?
Pa da vidi kako mu muzika vraca pare ![]() .
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| smesno, vicevi, zajebancija |
|
|