|
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@formula95: bolje da nisi ni objasnjavao
![]() E sad, ozbiljno... kako mislis svirati neku pesmu, i upotrebiti boju s tercom ako ne znas koja terca mora ici u toj pesmi ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I nemoj da te obeshrabre saveti starijih kolega nego neka ti budu podstrek da još više vežbaš, niko nema loše namere ovde veruj mi. Mene je recimo prošle godine doktor magistar (i ostale titule) muzike Tranzit (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Citajuci ovo ja sumnjam da i terca nije dobro uradjena. Nemoze terca da bude AmG .... sta to znaci ? Da je terca za Am i Gdur skale?! Pa jos se i B spominje..... Opsto pravilo je da Am terca odgovara jos za Cdur i nijedan drugi tonalitet.
@formula95 Kazes neznas koja terca ide .... osnovno pravilo je iz koji tonalitet sviras ta terca ces uzeti. E sad ako ti sam neznas u koji tonalitet sviras onda neznam sta da ti kazem.... najbolje bi bilo mani se terca uhvati osnovne skale da naucis! Nikad neces dobiti pohvalan komentar ako ni sam neznas sta i gde sviras. Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala na komentarima. @yamahapassion pogodio si, to je to, danas cu kad upalim klav. detaljnije objasniti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |