|
|
Moduli Moduli raznih mašina, ritam mašine i problemi vezani za njih... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi jel moze neko dami objasni ko zna pa kaze bolje izlazi na g6 neko kaze kronos,neko studio itd itd.
Stvar je samo u efektima potisujem ko neveruje neka se bavi i dalje iluzijama,sve je stvar navike ko i kako voli i koju klavijaturu svira,opusteno samo 100 ljudi 100 ukusa o tome moze da pricamo godinu dana,imao sam priliku da cujem taj sempler i mogu da kazem da dobro radi,a sad dase ne ponavljam za mene najbolje radi kronos upravo zbog efekta samo poslusajte Krecara kada svira dvojke kako mu radi bas krajjjjjjjjjj nema dalje mislim na semplovani bas a ne e piano Pozdrav za sve nase forumase .
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Molio bih kolege koji znaju da mi odgovore da li na sempleru JUZISOUND-u može da se na određenu poziciju memoriše terca?Znači kad npr. pozovem poziciju 101 da mi tu bude memorisano harmonika+sax A-gm (tj.dm harmonski).Izvinjavam se ako vec ima negde objasnjeno ali nisam uspeo da nadjem.Hvala unapred...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Moze kako da ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.10.2007
Downloads: 670
Uploads: 1
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa4x76, Juzisound 2, Yamaha Montage 61
![]() |
![]()
Kakva je situacija sa transponovanjem? Dali se moze povezati da istovremeno transponuje i juzi kad transponujes na pa3x npr., ako može... dali kvari terce ako transponuješ i to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne moze se transponovati,tj moze ali moras opet skenirati tercu ali onda gubi smisao to sto si memorisao
![]()
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja jos to npr nisam provalio, da preko juzi tastature + I - prepoznaje ketron, ubi se gledajuci I nista
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
korg moze mozda i jedino da primi transpose preko midi
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da li je neko provalio mozda, ako postoji uopšte ta mogućnost na tyrosu 4, da podesi da se npr na tyrosu na ARP1 uključuje i isključuje terca a na arp2 da se započne skeniranje? Jer to na korgu sad naravno moze preko ppmocnih tastera kod pitcha,pitao sam bugarina koji radi te juzije kaze da nisu nista testirali to na yamahi kao mozda moze a mozda i ne ako me moze javi da pokusamo da popravimo
![]() Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 28.01.2015
Mjesto: Paracin
Downloads: 69
Uploads: 6
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: Korg kronos, Kurzweil pc3x, Nord Stage 3, Ketron Audya 5
Interesi: Muzika i samo muzika
![]() |
![]()
Pozdrav! Zna li neko da li je moguce i kako pomesati dva ili vise multisempla, odnosno dve razlicite boje na juzisoundu?
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|