|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
stigla ljuta Zver
Dodato: evo par recenica ...dosta se grije (mozda je to normalno)..izrada je kvalitetna sto se tice kucista...wifi radi odlicno stabilno probo sam i s mobitelom Sony M2 i tabletom Samsung Tab2...Zvuk :mekan -topal-sladak sad neko koristi nekakav naziv...imao sam prije ovog stroja Allen Heath Zed 60-14Fx mogu reci da se osjeti meksi zvuk u X air jednostavno sve se bolje stapa koristio sam Pa2x Korg i mic AKG C420...sve mi fino radi i zadovoljan sam ...sto se tice efekata to je to...eto to su uticsci od danas ...pozzz Dodato: pozzz..Dal neko zna dali se moze na X-air stavit Pasword i da ne moze neko od dobri kolega se spojit wifi-jem pa doci iza coska mi pomoc pokvarit vece...hehehe Dodato: ako to moze ...volio bih znat kako
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (28.07.2015 u 21:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
U Setup promjeni WiFi - Client umjesto Open na WEP i dodaj key po želji.
Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uspio. .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Odlično.
Baš jučer je i postavljen koristan video za postavljanje širfe na Wifi, možda još nekome zatreba. Na istom YT kanalu ima mnogo korisih stvari, a zgodno je pogledati (i poslušati) podešavanje efekta Promijenjeno od casper (11.08.2015 u 08:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hmm, previse line ulaza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Zanimaju me iskustva forumasa sa novijim digitalnim mixerima.
Trebalo bi da je novija masina,da je kompaktno,broj kanala ne mora da bude velik.......8 kanala moze proci......a od viska glava ne boli ![]() Rad sa digitalnim mixerima mi nije nepoznat......yamaha 01v,01v96,roland vm3100pro...na to sam radio najcesce od digitalnih.....to su malo stariji mixeri. 1. presonus........u pocetku je bila nekakva pomama za njima......ja nikad nisam bio odusevljen .......doduse nisam ni radio puno na to da bi se bolje upoznao......ali sam primijetio i da su ona odusevljenja utihnula poslije svega......model 16.0.2. kosta nov oko 950€....na prvu nam je mana sto nije kompaktan kao neki drugi 2. Razni mixeri koji ne mogu radit bez tablet/ipad ..........mackie dl 806 (500-600€)......behringer x air(300-350€)....rcf m18(600-650€).........prednost je sto su kompaktni pogotovo x air i m18........kakve prednosti imaju jedni nad drugima.........x air ima odlicnu cijenu........ali cesto spominjani problem sa wifi nam nije bas prihvatljiv......ko je medju njima bolji u cemu. 3. Ponajvise nas privlaci QSC TOUCHMIX 8 (800-100€)........zato sto ima svoj fixni display pa nismo obavezno nosit tablet i razmisljat o wifi konekciji i stanju baterije ![]() Ako ima i neki drugi prijedlog a da je slicna prica ovoj. Najbitnije u svemu tome je da vokal radi sto bolje......predpojacala......posto pa3x ima toliko alata da mixer i nije neophodno da ima toliko .........najcesce se radi na kv2 ex sistem i putuje se stalno pa zbog toga je i kompaktnost bitna stavka. Kad je u pitanju cijena behringer cini mi se vodi u tome.......cini se super sto sve ima unutra.......ali ta stabilnost konekcije i nosanje tableta malo odbijaju. Od svih ovih navedenih ja samo poznajem donekle taj QSC......tako da me najvise zanimaju usporedbe drugih mixera sa QSC om. Soundcraft se cini super ali cijena je malo povelika ![]() Unaprijed hvala na svemu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
za 300 evrica u njemu od Midasa ima samo natpis u uputstvu
![]() Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ja ne znam. Nisam dovoljno educiran da bih to tvrdio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja bih prvi voleo da je u njemu stvarno midas, odmah bih prodao presonusa, kupio novi x air, i ostwlo bi mi u dzepu 500 evrica...nisam gadljiv na marke, ja sam i za presonusa prvi put cuo sa pojavom ovih digitalnih mixera i bio mi je totalna nepoznanica do tada, ali probao prijatno me iznenadio i za sad saradjujemo, a ako nista drugo za begringera znam bar 20 godina...da su napravili korak napred u kvalitetu sa ovom linijom mixera jesu, nema sumnje, ali previse je ocekivati da za 300 eura u njemu stoje vrhunska midas predpojacala, samo jos jedan marketinski trik, kao kada su na svojim ranijim pmp serijama pisali neke astronomske cifre za snagu pojacala,realno 3 puta manje...uostalom to se na prvo slusanje cuje, da li je u niima midas...s druge strane koji digitalni mixer se moze dobiti za 300 evra, s toliko opcija? nijedan..tako da je svoje kupce pronasao, nsrocito povoljnom cenom, sad samo kome sta godi...video sam da imaju i neku novu seriju niskobudzetnih mixera, samo da nadjem kako se zvase napisacu, deluje interesantno
Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka Dodato: nadjoh..to je isto x air, ipad tablet mixer. ima ekran, i wifi konekciju, verovatno je princip isti kao kod obicnog x air-a samo su dodali ekran Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka Promijenjeno od Milan$ (09.05.2016 u 10:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|