|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#51 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 12.08.2015
Mjesto: USK BiH
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Pa1x pro
![]() |
![]()
Evo mene još zanimaju eventualna ograničenja kod importa boja npr ubacivanje malo težeg drum kita, basova itd od npr 50 MB? I osim toga da li planirana podrška putem iPada ili Android OS-a kao npr BK partner kod ranijih sprava?
Sent from my HTC One mini using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Dopustimo da vreme pokaze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Morison, za koristan post: | veselinovicvs (14.10.2015), worga (18.10.2015) |
![]() |
#53 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Pozdrav svima...
Evo i ja da se prikljucim.Zanima me E-A7 i sve je to slatko ovako kad sedim pored kompa slusam DEMO snimke,procitam sta sve moze...Ali dok ja to ne uzmem u ruke i ne cujem i ne vidim necu rano da zakljucujem ALI moram da priznam da sam jako srecan sto je ROLAND konacno pokazao interesovanje za sve nas kojima treba sempler,terce,da je sprava operativna,lagana itd... MORISON interesuje me kada kazes "da nudi ZVUK daleko ispred svih" interesuje me sa kojom spravom bi uporedio E-A7???Pritom ne zelim da neko pomisli da provociram vec sam stvarno zaintrigiran spravom i pomisljam da ce mozda ova sprava da ponudi vanserijski zvuk i mocne opcije kako bi se ROLAND vratio u svet aranzera na velika vrata ili se varam?. Znaci pitanje ko su to "drugi"?Pa 2x,3x,E80,TYROS 3,4,5,PA900... Svako dobro!...
![]() |
#54 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Formalno sam preslusao neke snimke.........nisam cuo nista spektakularno.......pomislih da je to neki ranazer koji ce povoljnom cijenom konkurirat negdje dole ili u sredini.......a onda procitah komentar "daleko ispred svih".........pa pomislih jesam li nesto propustio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Mislio sam na zvuk ispred svih dosadasnjih Roland aranzera. Po mom subjektivnom misljenju, ritam sekcija je do sada uvek najbolje radila na Roland aranzerima, a ovaj aranzer je njihov najbolji do sada (gledano nase potrebe). Problem su bile solo boje a sada ih konacno imamo, sto u rom-u, sto kroz sempler.
Za ZVUK kada kazem mislim na kvalitet onog sto izadje na zvucnicima i to je ovde jako zdravo i konkretno (sto je kod neke konkurencije diskutabilno). Da ne bih dalje rasplinjao temu, necu se upustiti da uporedjujem E-A7 sa modelima drugih proizvodjaca ali cu se usuditi da kazem da ce bez sramote moci da stane na zvucno uporedjivanje sa bilo kojim aranzerom. Uskoro cu postaviti demo ritmova koje sam malo obradjivao da zazvuce na E-A7. Naravno, materijal ce se tek praviti kako vreme bude prolazilo, nikako ja ne mogu da pogodim svaciji ukus kada sredjujem ritmove ali je bitno da se srediti moze jer je osnova ozbiljna i zdrava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Evo demo nekih ritmova koje sam sredjivao, moze to bolje i bice bolje, radovi su u toku. Zeleo sam da podelim sa vama trenutno stanje, cisto da steknete uvid. takodje, snimak je samo informativnog karaktera, ja cujem da soudcloud malo promeni snimak ali opet bolje ista nego nista...
https://soundcloud.com/roland-srbija...ovi-demo-radni Promijenjeno od casper (07.01.2016 u 18:42 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | veselinovicvs (15.10.2015) |
![]() |
#57 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pozz svima,nije me bilo mnogo dugo na forumu,ali pratim dešavanja.Sviram Korgove aranžere mnogo dugo,predugo,pa60,pa80,pa800,pa2xpro,sad pa3x.Pre toga sam svirao stare dobre Rolande.Ja neću ulaziti u raspravu,cuo sam demo koji baš i nije skockan po mom ukusu,ali sam dovoljno čuo da mogu prepoznati kvalitetan sound,meni je kod Rolanda jedini problem bila gitara za kontru,što se tiče EA-7,njegova izrada je možda jeftina,ali za te pare koliko najavljuju da će da košta ne može bolje.I sad sa pa3 povremeno sviram sa drugarom koji svira g70 sa srx proširenjem,nema Korg sa širinom i mekoćom tu šta da traži,jedino što me tamo nerviraju su kontre.Ja sviram sa bendom već nekih dve godine,pa mi aranžer sad već nužno zlo,ali sam siguran da će Ea-7 da radi dobro,i verovatno ću ga uzeti među prvima,a najbitnija stvar od svega je ko svira,ima gomila ljudi koji imaju napucane pa3,Tyrose,a od svirke ....ništa,i onda poslušajte Worgu na Bk9,i biće vam jasno očemu pričam.Najveći problem kod gomile aranžerista je rasprava o soundu,dobošima,semplovima,umesto da se bave vežbanjem svirke.Ja EA neću porediti sa nijednim modelom,ali sam siguran da će moći da se namesti da izuva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
da cujem neki kompresor na drum kitu,tacnije na dobosu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 12.08.2015
Mjesto: USK BiH
Downloads: 9
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Pa1x pro
![]() |
![]() Citat:
Sent from my HTC One mini using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
@Morison
Da li Mfx-evi i ekvilajzeri mogu da se dodaju i u style composeru ili samo uz pomoc Makeup toolsa? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|