|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
čita samplove ali u wav formatu(import). ne čita multisamplove. može povući od fantoma jer je isti format backup datoteke, ali iz e-a7 ne može direktno jedino ako ima wav export funkciju. nisam siguran da li je ima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
@Tomy
Hvala na odgovoru. Reci mi molim te, da li to znaci da bih se mogli ubaciti pojedini semplovi iz Fantoma u Juno DS. Unapred se izvinjavam ako pitam gluposti, ali ne razumem se bas najbolje u sve ovo oko semplova. Hvala na razumevanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 206 puta u 136 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Upravo se pojavio Update 2.0 za Juno DS koji donosi mogucnost pravljenja multisemplova i Editor za PC i Mac kojim se edituju i pripremaju semplovi.
https://www.roland.com/global/produc...s61/downloads/ Na raspolaganju je oko 55 mb user memorije za semplove. Princip ucitavanja semplova je slican kao na EA7, dakle nakon sto jednom ucitamo semplove u klavijaturu, nema cekanja za ucitavanje nakon ukljucivanja klavijature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru. Video sam danas da je izasao update, predpostavio sam da ce mozda doneti neko poboljsanje tog tipa.S obzirim da vec u sebi ima sve sto je potrebno za narodnu muziku 55MB je sasvim dovoljno da se jos malo dopuni i to je to. Za 790€ mislim da je pava stvar, barem za mene.
Promijenjeno od Drone (14.03.2018 u 15:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Oooo. To je dobra vijest. Koliko vidim, piše da se može raditi i import multisamplova i od E-A7. To im je pun pogodak!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Citao sam sound list,nisam video da ima tamburaske instrumente kao EA7.Da li sam prevideo ili ih stvarno nema?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nema tamburaške instrumente, ali sada ima mogućnost ubacivanja samplova i multisamplova tamburica kakvih želiš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru.
Dodato: Da li postoji mogucnost da se pojedine boje iz EA7 prebace u Juno DS? Promijenjeno od Drone (19.03.2018 u 10:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moguće je prebaciti user boje kroz Juno DS Tone Manager. Posebno se učitavaju boje kroz funkciju Load na Library tabu, a samplovi kroz funkciju Load u Sample Creator tabu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
![]() |