|
![]() |
#61 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Hvala na komentarima, kritike su takođe dobro došle, nastavljamo dalje:
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? Promijenjeno od Vule (13.07.2010 u 11:21 sati) Razlog: postavljen player |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
ovo mi je maloprije dobro došlo ! Hvala gagane ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Nisam uspio da pronađem na svom Korgu to podešavanje, ako može neko malo detaljnije da objasni gdje se to nalazi?
Inače koristim ritmove muzičke kuće iz Niša, vjerujem da znate o kome se radi.. Takođe me zanima što mi vokali na snimcima koji nastaju preko Minidisca zvuče mnogo "suvlje", tj. nema efekta u onoj mjeri koliko ga ima u realnom slušanju? U ovo sam se uvjerio 100%, čak i delay na harmonici je mnogo kraći i ima ga manje!?
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Opcija ti je dok si u style play ides Menu pa Style Controls pa odaberi dole drugu stranu i tu imas da mestis Wrap Around t.j. koja traka gde tacno da svira (da ne ide previsoko ili prenisko)
Inace svidjaju mi se ovi zadnji snimci. Odlicno zvucite. Samo nastavite tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Sa zakašnjenjem od nekih 3 mjeseca
![]() Naime, kada uđem u MENU pa Style Controls pa na drugoj stranici KbdRngWrap, nađem samo točkić sa vrijednostima od 1 do 12, i u zavisnosti od ritma podešen je za svaku traku posebno!? Ujedno da oživim temu novim snimkom, u međuvremenu smo promijenili i mixer i harmoniku i aranžer, prodali smo i Mini Disc, sad snimamo sa nekim praistorijskim lap-topom... Inače snimak je sa zadnje svadbe.
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Svaka cast... svidja mi se sve...
Nego reci mi jel ti ono pjevas sa pjevaljkom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Da, imam pjevačicu u ekipi, hvala na komentaru.
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Imas i ti ljep glas...
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Lepo zvuci, svidja mi se
![]() Nego malo slabo se cuje dobos, ali globalno zvuci super. Inace Wrap Around nije za svaka varijacija posebno. Wrap Around je pomestanje cele akorde gore ili dole. A u record edit pa menu - u style track element controls imas kbd range za svaka varijacija posebno, od koji do koji ton da svira bass (svaka nota nad dozvoljeno premesta na pocetka). Da ne ti teram temu u offtopic pisi mi PP ako nesto te zanima oko to stelovanje ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Vredan član društva
|
![]()
tako je burli..extra svirka,sve na svom mestu...za primer!
![]() |
Favoriti |
|
|