|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
e jos samo neka mi neko kaze da Deda Mraz ne postoji i ima da mu ![]() ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
#62 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hehehe zajebaniciji nikad kraja
![]() ![]()
#63 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ja bih ako moze dva bojim se da jedan ne izgubim pa sta onda ovako jedan stavim na sigurno (na tavan u kosnicu od 'cela u kojoj je moja baba krila rakiju od dede)
![]() P.S. deda nikad nije nasao rakiju nego tek kad poco rat baba krenula da vadi, tako da je to extra sigurno mesto
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#64 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ahahahahahha hehehehhee ekstra ovo ispalo
|
![]() |
#65 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jel Ima Neko Emc Dati Zamislis Melodiju A Emc Daje Odsvira
Toje Program
#66 |
Drugar foruma
|
![]()
Moze to na svakom Emc,neko je ovde vec obajsnio...onaj ritam New Beguine ti cita misli i automatski pravi ono sto ti zamislis.Samo ti ja mislim trebaju kablovi spikon-cincevi i mala banana-utikac.
#67 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
da nije u bulju hehehehe
care do koske kad prdne bilo ko, to je veliki napon i onda ide u napajanje tog cudesnog emc pozdrav
#68 |
Vredan član društva
|
![]()
ljudi, ja nemam taj novi stw.... sta da radim??
|
![]() |
![]() |
#69 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Tebi ce Nazo poslati za Bozic, kao poklon.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#70 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2007, novo, stw |
|