|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala Morison,znaci moze da se pravi user scala kao na korgu i da pravis tonski terce kakve zelis?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mene zanima ima li ova spravica taster za pretragu ritmova kao na korgu ,mislim na search ,zanima me kakva je dirka i da li je stvarno ogranicen broj semplova koji se mogu ucitati?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mene zanima kakav je editing boja i koliko se boja moze koristit u jednom prefomance-u ili patchu posto bih ga koristio za svirku u bendu?
Dodato: I dali ima numericko biranje? Promijenjeno od josipv (03.11.2015 u 19:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Vijetnamci napravili prezentaciju E-A7. Ima puno ovakvih klipova, ja sam izabrao ovaj sa Mr. Maskerom.
Zvuk nije najbolji na svakom klipu, ali se dobro može videti šta sve ova sprava može. Nije mi baš najjasnije šta on ovde sve koristi, prvo sam mislio da je audio podloga ili neki mp3, onda vidim da stiska ručno prelaze u toku numere. Znam samo da audio obilato koristi preko padova i tastera sa strane. Pregledajte nekoliko klipova gde on svira, pa će možda neko shvatiti kako sve ovo izvodi. Deluje impresivno, nema šta... https://www.youtube.com/watch?v=i6Z8ipMQBRI
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Nije lose nije lose
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 12.08.2015
Mjesto: USK BiH
Downloads: 9
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Pa1x pro
![]() |
![]()
Apsolutno se slazem, problem je što profesionalci koji stvarno znaju srediti spravu u pravilu kupuju i koriste skuplje instrumente pa za ove jeftinije jednostavno nema materijala i neznamo koliko u stvari mogu dobro da zvuče...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk Promijenjeno od Mafia (21.11.2015 u 12:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 206 puta u 136 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Evo nekog usnimka koji sam napravio pre neki dan na E-A7 radi privatnog testiranja i preslusavanja, cisto malo da se cuje kako radi masina:
https://www.dropbox.com/s/adqx4pfsm4...20sax.wav?dl=0 Inace ovde je uradjena modifikacija drum seta koji je kombinacija fabrike i user semplova dobosa, bas bubnja, prelazi i jos po koja sitnica...i da, bas u ritmu je sempl. |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Morison, za koristan post: | SMusic studio (21.11.2015), svrakan (25.11.2015) |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Ritam je fantastičan, doboš je pravi, akustična gitara odlična, distorzija sintetika i neprirodna, bas mi je malo plitak.
Što se tiče sax-a, čini mi se da je ovo sopran, mislim da bi treblo uzeti neki tenor ili mekši alt i upotrebiti malo pitch bender, ovako se baš čuje da je sviran na klavijaturi, ali ok, ovo je demo sounda - ne sviranja. Postajem malo ljubomoran na EA7, mada mislim da je mrtva trka sa mojim BK9. ![]() Hvala Dejo, na odličnom demo-u.
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Moze jos snimaka pop-rock ritmova?
Ovo sasvim dobro zvuci. Bravov Dejane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
pitanje za kolegu Morison-a:
kakve su tipke na E-A7 u odnosu na DS-61 (iste, mekše, tvrđe..) ? hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|