|
![]() |
#71 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
dobos mi se jako svidja odlican je samo cujem na pocetku malo halla si mu stavio nema li neki ambient efekt da mu dodas pa zato je to tako inace odlican bubanj super zvuci i s obzirom da nisi pevac dobro pevas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Odomaćeni član
|
![]()
Stavio sam malo halla na bubanj,to je bubanj što mi je emirtotic poslao pa sam ga malo preuredio,ako on dopusti mogu ga uploadovat ovdje jer je on prvotvorac tog seta a set je sastavljen od tvorničkih udaraljki
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Dodato: Hvala za kompliment o pjevanju Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Promijenjeno od maricm (12.01.2014 u 15:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
Eeeej pa skroz super Maricu, radi to lepo.
![]() ![]() Sto se tice rada na dobosu nemoj nista da radis i znam sto ti pricam. Kad dodjes u diskoteku i postavis taj Ambient efekat sta god i kako god se zvalo to na korgu ili yamahi izgubice se i bice jos tanji ili ce da zvoni. Cinele su ostrije i kad bi postavio jos neki efekat negde sigurno bi imao problema sa mikrofonijom ili brujanjem. Povezi se negde na jako ozvucenje i probaj to pa ces i sam primetiti da nije to taj sound. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Ja bih bio prezahvalan kada bi postavio DRUM
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Odomaćeni član
|
![]()
Emire probavao sam na vjeruj mi mnogo jakom sistemu i da ti kezem da odnese(al bukvalno)sve đigericu mrda
![]() Sad cu ubaciti drum u download pa cemo cekati da moderator odobri |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Odomaćeni član
|
![]() evo nesto buraz kod mene probavao inace je DJ pa pravi neke mixeve i zamolio mene da mu nesto otpjevam |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Vidim da je DJ kad je završio u duru na kraju da se prikači na neku drugu pjesmu...
![]() Neću te hvalim jer si prošo kroz teški kompjuter za ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hehe to treba da se zavrsi u duru,inace ovo je samo uvod pjesme.
A glas je namjerno izoblicen jer je to tako htjeo. Inace nemogu da se prepoznam i svidja mi se ova boja glasa Poslato sa mog iPhone-a koristeci Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo neki orijental probavao
Malo sam kompresovo bubanj i svirka je sve na prvi iz glave https://soundcloud.com/mladen-maric-1/orijental-wav Dodato: Promijenjeno od maricm (01.04.2014 u 23:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|