|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Isto ko i cuveni MOSS Board sto nema veze sa Korgom, nego je Yamaha,
posto si sad kupio MOSS Board, pogledaj na Board sta pise... ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Čekam da stigne,ali koliko se sjećam naše diskusije to je KOPIJA VL-KARTICE...Vidi ironije majko moja...U suštini su to skoro 2 ista instrumenta,samo interne boje su redane po kalupu Korga,TouchScreen i onih par đavolčića su različita od Motifa,a inače su to 2 iste stvari...Yamaha je samo nepraktična zbog ekrana i programnih tipki a nikad nije dorasla popularnosti korgovim workstationima...Žalosno ali istinito...Al mislim da VL-kartica ne omogućiva BUM-oscilatora i dodatnih efekata kao MOSS,il se varam?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
VL je nesto drugacije i vise realisticno, VL je striktno Phisical Modeling
prirodnih instrumenata, ima Analog oscilator al nije kao na MOSS.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Halo,s kim se ti svadjaš? Nitko to ni ne kaže.znamo za ROM.Ovdje je spomenut bar pet puta... Zašto si im prodao takav set kad si znao za tu razliku.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Davno sam to uspoređivao.Možda griješim.To za extreme i studio brzinu učitavanja. Mada i jedan i drugi brže učitavaju od le,classic,(tyros)... to sa ZIP-om je prava stvar.Čestitam. Tipke ,meni također najbolje svirane.Mada ima mišljenja kako su te tipke očajne i neprofesionalne,tako nekako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###Tipke ,meni također najbolje svirane.Mada ima mišljenja kako su te tipke očajne i neprofesionalne,tako nekako.###
Jarane NEMA boljih tipki na tržištu...A šta je još veća ironija,pazi sad ovo... Te iste tipke imaju SVI vrhunski i legendarni Korgovi instrumenti...Dakle počevši od najveće legende sviju vremena Korg M1 i Korg T3,pa tu je O1/W,pa N364,Trinity-sve 3 verzije,Classic,Studio,Extreme-dakle sve velika imena i mašinerije,možda sam kojeg ispostavio ali ove sam imo prilike svirati...A pazi ovaj M3---To je tek kita od ovce,i taj sinth bez MOSS-a nikad neće da bude babaroga...Al et,meni nema slađih i boljih tipki od gore spomenutih,jednostavno ruka plete po tastaturi ko luda...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Trazio te je Stephan Schmitt juce, da pocnete novi projekat za Amza i Cortana, Collossus 2 ce se zvati, bio si dobar na prvom! ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Malo ozbiljnosti momci...Nedime ja mislim da si pravilno postupio i ljudima poslo neki SERVICE PACK 2 ili prerađen set koji bi radio kod njih u Studiu,ipak nije pošteno uzeti pare a poslati stvari koje ne rade kako treba...Inače ja sam isto kupio set za Extrema od Ranketa i sve je radilo 100% ispravno kako treba,toliko je bio korektan da mi je poslo material "do jaja"...
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zadnje postove ću da obrišem i molim vas po zadnji put--OHLADITE MOMCI!...Nemojte sad da se prozivate,pišite o toemi ili dajte argumente ali samo bez vrjeđšanja molim vas---Sramota drugih članova da ovo čitaju a još ima i nekih koji cvjetaju i vesele se kad vide da se vas dvojica kačite...Nemojte tako kad vas molim,budimo kolege i drugari...Da sad ne opominjem i glumim neku ruku pravde,dajte malo smirite živce...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
extrem, ili, korg, kupili, prije, sta, studio |
|
|