|
![]() |
#882 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: B. Palanka
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa 1x
![]() |
![]()
ako joj bude ta cena o kojoj se prica moce se za male pare doci do dobrog aranzera a i 96 MB je sasvim dovoljno da se uradi dobar set, samo da se ne kvari kao i pa 800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Dado, o cemu ti pricas? Zna se cena vec odavno, kao i mnoge stvari u vezi pa600...
Sent from S3
![]() |
#884 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Dado prespavao jedno 3 meseca
![]()
![]() |
#885 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Dado prespavao i jedno 800 postova... tj preskočio. Voleo bi da neko uploaduje ovde za Korg Pa600 Kin_ Kon_ ,set kazu da je OK... Nije tema ali recimo da gorim od želje da ga cujem na Pa600. Zahvalio bih i ja kolegi Minicevcu za svesrdačno zalaganje i vreme koje odvaja da nas neutesne utesi i pomogne. Hvala druže puno još jednom.
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (03.03.2013 u 00:15 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ajd sad mali off topic kad ste vec spomenuli tu stvar. Cemu hvala za Minicevca ? Za to sto krade od drugih, tj prodaje tudji rad ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Moderator
![]() |
![]()
Mile, nisi dobro razumeo kolege... Minicevac se ponudio samo da besplatno posalje set sto je onaj decko postavio demo na youtube, bas zato sto nece da neke kolege koje bi mozda kupile set potrose bezveze pare kupivsi set od tog lika na youtube. A iskreno, i ja sam poslusao taj set i to se sve vrti na netu (i ima ovde na downloadu) ama bas sve sto je onaj odsvirao, tako da i ja smatram da bi to bilo bespotrebno bacanje para od strane nekih (neupucenih) kolega.
Elem, naleteo sam na neku reklamu na youtube to je valjda neki tim ili sta znam koji su odradili set za pa600 prilicno dobro i ko hoce moze da poslusa na youtube, necu ostavljati link ovde da ne bi bilo reklamiranje, samo ukucajte u youtube "korg pa600 uzivo" i dobivete te rezultate, ima jako puno videa, i jako kvalitetno je snimljeno, pa mozete da cujete kako ustvari PA600 moze da zvuci kada se malo posveti vremena. I onda odem na njihov sajt cisto radoznalost me naterala i vidim da je cena seta 140 EURA!!!! Ne znam za vas, ali ja te pare nikad nebi dao, pa makar sedeo za klavijaturom 3 godine... Jeste da set zvuci super, ali to moze da zvuci tako i licnim grejanjem stolice.
![]() |
#888 | ||
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
@yamahapassion
Razumeo sam ja Bozo sta je napisao par postova pre mog, ja to kazem zato sto taj isti materijal on prodaje/prodavao. Materijal koji nije on semplovao, niti osmislio ritmove i otkucao. Prepravio deo materijala jeste, ali ako je fer i posten, mogao je da kaze: Prodajem podesavanja samo za vlasnike tog xyz seta. Glupo je sad hvaliti ga ovde, a on isto uzima novac na tudjem trudu. A sto se tice onih linkova, meni ono ne zvuci nikako. Uzgred imao sam zadovoljstvo da se cujem par puta sa doticnim gospodinom i dogovaram kupovinu instrumenata. Jedino sto mogu reci za njega je da je neozbiljan, lazov i pritom bezobrazan. Jedan primer samo, svima dostupan na njegovom sajtu: Citat:
Uzgred, ja bih set i platio, i 250e, bez problema. Ali ako bi stvarno zvucao i koristio pun potencijal klavijature. Bolje da sedim kuci i vezbam, nego da provodim vreme praveci nesto sto nikad nece zazvucati kao nekome ko se profesionalno bavi time. To je samo moje misljenje, al ono je kao dupe, svako ga ima...
![]() Promijenjeno od milepsr (03.03.2013 u 01:30 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Moderator
![]() |
![]()
E, to je onda Mile druga stvar. Izgleda ti znas neke stvari koje ja neznam, pa sam zato ono i napisao. A sto se tice onog seta meni u snimcima zvuci ok, ne znam coveka koji je to sredjivao i radio, tako da nemogu da kazem nista, ali one pare nikada nebi dao, pogotovo u sadasnje vreme kad brdo materijala kruzi netom i svako ko imalo poznaje tematiku moze zagrejati malo stolicu i napraviti sebi nesto po meri...
![]() |
#890 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
minicevac je legenda meni je pomogao mnogo puta cak sam i jedan set kupio od njega jer je stvarno vrh odradio. Evo vec treca svirka na pa600 i nemam reci spakovao sam je i mnogo lepo radi i vec sam naucio vecinu stvari na njoj.... opasna masina nema sta
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|