|
![]() |
#81 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ova klavijaturica ozbiljno moze da zvuci kao solo klavijatura sa aranzerom kao opcija.
Tako to ja vidim. Slažem se.Ali sam mišljenja da neće zaživiti kod nas .Kao ni GW7 svojevremeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() I Dejo je u pravu...nije samo Sonic...ima dodatu jednu banku boja i bubnjeva za nasu muziku... |
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#83 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kako Dejo zna o kome pričam ,tako bi i Ti trebao znati...
![]() Mada vjerujem I Tebi kao i dotičnom kolegi... Ako si sretan s GW8 , ja još sretniji... ![]() Ali mene ne zadovoljavaju takvi instrumenti.Gledajući ga kao kompletan proizvod.Dobar je ,ok.Mada mislim da i Ti više voliš ozbiljnije instrumente,kao i ja... Ja nisam probao GW8,samo sam čuo demo,tvoj.I pišem na osnovu toga najviše.MOžda griješim,ali sumnjam ![]() Pozdrav ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Svakako mi zelimo kompleksne sprave, mi smo ljudi koji vole uvek sto vise da izvuku od svoje masine...inace ne bi bili na forumu u potrazi za sto boljim i kvalitetnim instrumentom, razmenjivajuci iskustva!
Tu se svi slazemo. Ali, ima ljudi koji su prinudjeni da rade sa onim sto imaju (cena instrumenta) i sa znanjem koje imaju (ukljuci,sviraj)....ovaj Roland tu nema konkurenciju. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#85 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Aman ljudi dosta ste merili "ciji je duzi",neka neko postavi da cujemo napokon i te boje pa onda komentari tipa meni se svidja meni ne,zasto zato i kraj.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#87 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pun ti je download GW8 primjera .i net...
![]() Pa ja i stalno govorim o igrački,rolando druže. Igrački za odrasle... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
U redu je tebi je najduzi.
Tih primera ima samo 9 na celom netu,dva video na rolandovom sajtu,jedan koji je postavio rolandinjos i sest koje sam ja postavio u download sekciju a koje sam skinuo sa rumunskog sajta.To je dovoljno da imamo uvid u ritam sekciju(iz vecine komentara se moze zakljuciti da to nije nista novo) ali nedovoljno da imamo potpun utisak o GW8 klavijaturi jer nemamo demo solo boja o kojima razglabamo uzaludno bez nekog realnog osnova. Opet molim nekog od kolega koji ima GW8 da postavi kratke demo snimke ovih solo boja.Nije bitno sta je odsvirano vec samo da ih napokon cujemo(znaci posebno harmonike,trube saxofoni,gitare,bubnjevi itd..). Unapred hvala!! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
![]() |
#89 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Glede dužine
![]() Ne treba tako da razgovaramo... I to malo primjera mi je dovoljno da dam SVOJU ocjenu te klavijature. A čini mi se da se nekako moje mišljenje slaže s ovdje navedenim razmišljanjima. Glede dužine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo kolege danas sam osobno isprobao GW8,znaci sto se tice ritmova i boja,sta reci osim nista posebno,klavijatura je radena za neku recimo hobi svirku nista vise,ritmovi preuzeti sa EXR e2 malo doradeni i to je to,jedina razlika su boje sa fantoma,a harmonike tambure i ostalo nista me nije odusevilo moglo je i bolje,nemogu zamjeniti niti jedan sempl,jedino sto ima to je tremolo od skoro svakog trzalackog instrumenta,lagan ko pero,tipka osrednja---ima i gorih,cak vp550 koji nije niti aranzer niti workstation ima bolju tipku i to sa utezima,ima numericko biranje boja ali mi se cini dosta sporo,editing boja skoro nikakav,samo najosnovnije funkcije,sce u svemu klavijatura za hobi sviruckanje kod kuce ili eventualno nekoj festici,nista ozbiljnije!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
|
|