|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
uff
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Da ne otvaram novu temu ako moze pomoc. Da li mogu u Songbook-u da iz postojece liste napravim vise drugih. Ima opcija list edit ali me strah da ne pokvarim nesto.
Dodato: Otkrio sam. Nasao sam prezentaciju na Youtube-u. Izvinjavam se. Promijenjeno od mrkic (22.12.2015 u 23:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Nakon Pa4x, da li se šuška naslednik... Pa600 ( Pa900...) Pa3xLe nije ni malo približna opcija ( po ceni i specifikaciji...) ?
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav ljudi, imam jedan problem.. koristim set u kom imam odlicne ritmove tj bubanj mi se svidja i sve je to super ali su boje dosta lose a nemam memorije da ubacujem druge boje, pored tog seta imam set u kom je bubanj los ali imam odlicne boje i sad sam hteo da prebacim bubanj iz onog dobrog seta u ovaj drugi pa da imam kompletno i dobre boje i ritmove ali nece da ide to tek tako, prevukao sam bubanj i ritam iz onog dobrog seta i jednostavno bubanj nece da radi kako treba, sve brka nesto, ne znam o cemu se tu radi, sta treba da stelujem da promenim da bi bubanj radio kao u tom setu odakle sam ga izvukao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Staviš redni broj ispred imena
Poslano sa mog D6603 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nemoj 1. 2. ,nego 1.1, 1.2 , 1.3 ako budes stavljao po redu 12345678... one poredjati 1,11,111...
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk Dodato: @vadexfly posto ocugledno ne znas nista o sredjivanju korga,ovako uradi najprostije,u tom setu gde si ucitao bubanj prebaci i te ritmove iz tog seta na kojima taj bubanj radi dobro jer su ti ritmovi radjeni po drum mapi tog bubnja i radice tu sa njim,ne mozes ti bubanj staviti u koji hoces ritam jer nisu ni svi ritmovi odsvirani isto niti su drum mape sve isto,samo radi copy paste za ono stp ti sigurno radi Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Promijenjeno od mimiki (16.02.2016 u 14:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To sam i uradio ali opet nece da radi kako treba, kao da je sve u bubnju pobrkano..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
a da bi ti ritam radio svaki isto kao u tom setu,moras elemente iz varijacija,prelaza,introa...ucitati na isto mesto u useru gde su bili i u tom setu(bubanj,gitare...),moze i drugacije ali je to proces koji se radi preko record moda
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Stavio sam ih na drugo mesto mada naravno da sam preko record moda radio svaku posebno varijaciju i to, mada stavio sam svoj bas i svoju kontru ali to radi kako treba, samo bubanj brka nesto.. ali dobro valjda cu naci neki nacin da popravim to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Olovka i papir. Uzmeš bubanj iz tog seta i prepišeš koja tipkA je koji sempl od kojeg elementa i tako presložiš svoj bubanj
Poslano sa mog D6603 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|