|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
14.09.2018, 10:01 | #771 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
|
Na ovom forumu nećete naći Fantom Yase2 iz razloga što se taj software plaća. Možete ga kupiti za cijenu od oko 50 dolara ili potražiti po torrentima.
27.03.2020, 23:35 | #772 |
Stvarno kod kuće
|
pozz ljudi..jedno pitanje oko ram memorije za g6..imam 256, a prosirio bih je na 512mb..pa de mi recite jel to klasicna sdram od 512mb, koja se ranije koristila u racunarima, ili je taj ram pravljen posebno za g6? hvala
|
28.03.2020, 18:39 | #773 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 41
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
|
Najobicnija sdram koja se koristila u prvim p4 računarima, j sam stavio desetak raznih u fantoma možda samo jedna il dve nisu radile..... Imaš ih po oglasima do 10tak e po komadu, ali najbolje da nadješ u blizini tebe da možeš da isprobaš....
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
||
28.03.2020, 23:44 | #774 |
Stvarno kod kuće
|
ok hvala za odgovor..jos jedno pitanjce - moze li g6 da cita set od xa? ubacio bih moj stari set od xa da izvucem neke boje..hvala
Dodato: i jos jedno pitanjce..pokusavam da preko YASE programa imortujem neki patch u klajvu i to ovako..Pokrenem USB storage na fantomu ( usb na kom se nalazi set), i na latopu preko yase programa otvorim set, i sve je ok,sve je tu...sad idem imort patch u YASE, nadjem patch, postavim ga na neko prazno mesto , i zatim importujem multisempl od kog se sastoji patch, i to je ok, i na kraju trebam prebaciti semplovi iz kojih se sastoji multisempl..e sad tu je problem, jer mi YASE ne izlista semplove iz seta koji je u fantomu, da bih znao odakle krecu prazna mesta za semplove, da odatle nadalje ubacim nove semplove za ovaj patch koji importujem..Znaci nema semplova u listi, samo 5 sempla na pocetku i to je to, a trebalo bi da ih ima mnoogo, jer je set 200 mb..pa kazite mi gde je problem, zasto ne ocita listu semplova, a sve ostalo ocita? ovo mi je na fantomu xa radilo kako treba, bez problema...HVala Dodato: Prethodno pitano sam resio..Sad me zanima: da lu su u efektima mfx1 i mfx 2 dostupbi jos uvek samo u studio modu? Pa cak i moj stari xa je imao dostupne mfx 1i2 a g6 ne...fakticki me razocarao . Promijenjeno od Milan$ (31.03.2020 u 13:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
15.04.2020, 01:24 | #775 |
Stvarno kod kuće
|
kuburim malo s ovim fantomom ali resicu ga elem, zivadio sam iz xa 512 mb memorije i stavio u g6, ali ne radi, a ne kontam zasto, u xa je radila bez greske, i to je ta memorija po specifikacijama koja i odgovara za g6, sdram 512 mb, 133mhz, 168 pina..zasto radi u xa a u g6 nece? trazim sad po oglasima da kupim drugu, ali da ne promasim opet, jel ima jos neka karakteristika oko rama koju treba da ima da bi radila u g6? hvala
|
20.04.2020, 21:20 | #776 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Mjesto: Čakovec, Međimurje
Godina: 42
Downloads: 178
Uploads: 15
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Roland G 70, E-A7, Triton LE
|
Citat:
|
|
21.04.2020, 02:20 | #777 |
Stvarno kod kuće
|
nije, uzeo sam neku drugi ram od 512mb i radi sve sad ok.
Dodato: ok ljudi, posto pregledah setove i napravih spisak potrebnih boja, recite jel se mogu preko nekog softera prebacivati boje iz live moda? za patcheve u singlu znam vec, radio sam preko yase programa, ali sad kad prebacim neki patch da ne bih za svaki novi patch koji prebacim podesavao sve sto treba u live modu za neku tercu recimo, jel moguce nekako prebaciti boju iz live moda? i posle joj samo ubacim patcheve koje sam ranije prebacio i gotovo? ili cu ipak morati sve peske,ispocetka sam da radim? Dodato: librarian vidim da cita sta ima u live modu, ali cini mi se da ne mogu prebacivati iz jednog seta u drugi? Promijenjeno od Milan$ (25.04.2020 u 11:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|