|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
18.08.2015, 23:33 | #1 |
Vredan član društva
|
korg pa2xpro i cubase 5
Zdravo svima nadam se da je tema na pravo mesto trazio sam po forumu ali ni sam nasao nista u vezi ovo pitanje, znaci ovako radi se o korg pa2xpro povezan u cubae 5 sa midi kablovima problem je u tome sto kad pokusam svirati neke tipke klavijature daje mi komande od testature na primer save as i druge komande neznam kako to podesiti, hvala unapred.
Dodato: zar niko nije imao neki slicni problem Dodato: zar niko nije imao neki slicni problem Dodato: zar niko nije imao slican problem Dodato: Zdravo svima nadam se da je tema na pravo mesto trazio sam po forumu ali ni sam nasao nista u vezi ovo pitanje, znaci ovako radi se o korg pa2xpro povezan u cubae 5 sa midi kablovima problem je u tome sto kad pokusam svirati neke tipke klavijature daje mi komande od testature na primer save as i druge komande neznam kako to podesiti, hvala unapred. Promijenjeno od laze (21.08.2015 u 20:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
Favoriti |
|
|