|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
|
Alati tema | Display Modes |
27.07.2020, 17:57 | #1 |
Kao kod kuće
|
Problem sa Sky Music
Odlucim da promenim zvucnu kartu i porucim iz Sky Music M-audio 192/14 cena 37650 rsd. Sve bude ok brza isporuka,komonikacija na nivou sve lepo kulturno,sto se ne moze reci bas sa svaku prodavnicu.Medjutim problem nastaje kad mi stigne kartica i hocu da je povezem na komp.
U paketi su trebala da budu dva kebela usbc na usbc i usb c na usb-a,tako pise i u pustuvu (sadrzaj paketa). Meni su dostavlljena dva usb-c na usb-c. Lepo im posaljem email i napisem u cemu je problem,a oni odgovore da nije do njih oni paket ne otvaraju i ne proveravaju sadrzaj. Posaljem email u M-audio i oni prebace loptu na Sky Music kao nije do njih vec do prodavca. Pitam u sky music jel moze obican kabel od mobilnog,oni mi odgovore nemaju takvu informaciju da ja probam pa sta bude. Radi se o kabelu Usb3.0 Usb-c na Usb-a to bi trebalo da je standardan kabel bez obzira dali je za mob ili za zvucnu karticu. Ako gresim nek me neko ispravi mislim da nema vise varijanti??? Promijenjeno od sinisa (27.07.2020 u 17:58 sati) |
02.08.2020, 11:20 | #2 |
Odomaćeni član
|
Problem sa Sky Music
Kupi obicni usb-c to usb (Usb A kako ga oni vec zovu) kabal i rijesit ces problem... Mislim da bi to trebalo biti u svakoj kompjuterskoj radnji...
Samo, pokusavam naci koji usb a 2.0 ili 3.0, logicnije mi je 2.0 jer on nema u sebi plugine da koristi u realtime kao sto je npr Universal Audio-va politika... Na thomannu stoji da dolazi usb 2.0 sa ovom karticom, pa je vjerovatno to to(na slikama sto sam vidio). Sent from my iPhone using Tapatalk Edit: Evo sto sam pronasao na amazonu u komentarima... Pa eto...
Tko svira notalno, propao je totalno Promijenjeno od mirandess (02.08.2020 u 11:29 sati) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|