|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Šta preporucujete od aktuelnih usb audio kartica?
U rangu motu 4, steinberg ur, ssl2+... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kada je ssl2+ u pitanju odlicno radi,dugar je uzeo pre par meseci.
Posle njega sam i ja uzeo novu zvucnu ali sam uzeo M-audio 192/14 jer ima vise ulaza i nakon usporedbe snimanja vokala,gitare i harmonike kod njega u studiju,razlike skoro da i nema. Nijanse su u pitanju i to tek jedva primetne. Tako da mislim da ces morati odluciti sam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
E, imas 192/14?! Super ako je tako. I meni se svidja M-audio air serija. Zadnji m-audio koji sam imao je onaj fast track pro. A s novim baš nikog nisam nagazio da mi kaze iskustva.
Promijenjeno od palas (24.08.2020 u 11:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nisam sa njom radio jos nista ozbiljnije,cekam pevaca da uhvatii vremena. Prosla mi je bila M-audio audiophile 192 i ova nova bar kad je u pitanju snimanje instrumenata radi dosta bolje. Kao sto rekoh u proslom postu kod drugara smo je poredili sa ssl2+ i mozda je za nijansu Ssl2+ bolji za vokal ali samo kad se ukljuci onaj taster 4K. Sad sve je to i pitanje ukusa. Ako trebas vise kanala onda za te pare ja preporucujem 192/14. Sa ostalim koje si naveo nisam imao kontakta tako da ne mogu da poredim,ali mislim ako su u istim cenovnom rangu nema onda tu neke razlike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|