|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.03.2004
Godina: 46
Downloads: 307
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: tyros 3
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Zabranjena Ljubav
Hm--------------- Zabranjena ljubav F#----------Hm kazna najgora F#-------------- kada volis nekog --------Em-------F#- ko vec drugom pripada Hm------------- Zabranjene usne --F#---------Hm-- ljubis najludje F#----------- sto se ne sme ----------Em---------F#-- oduvek je bilo najsladje D-----------A- Samo jedna noc ----D---------A- je bila dovoljna F#---------Hm------- da za uvek ostane mi Em7-------F#- zelja jedina Hm----------A----- Stani zoro zastani -F#-----------D-- preklinjem te ja ----------Em-------- jer ti mi snove uvek Hm----------F#(Em)---F#-- oteras F ![]() Hm----------A----- Stani zoro zastani F#-------D-------- idi drugima jer ja --Em---------Hm----- u moje snove verujem F#(Em)--------F#----------Hm pusti da je jednom dosanjam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Kolega, cenim tvoj trud oko postavljanja akorda, ali ovo što si napisao je delimično tačno. Nedostaje mnogo toga.
P.S. Original je iz D-mola Dm--------------- Zabranjena ljubav A-----------Dm- kazna najgora Bb---------F----- kada volis nekog --------Gm-----A--- ko vec drugom pripada Dm------------- Zabranjene usne A----------Dm- ljubis najludje Bb----------- sto se ne sme Gm--------A------------ oduvek je bilo najsladje F------------C--- Samo jedna noc ---F----------C- je bila dovoljna Bb----------Dm------- da za uvek ostane mi Gm------A- zelja jedina Dm---------C----- Stani zoro zastani Bb------------F- preklinjem te ja ----------Gm-------- jer ti mi snove uvek Dm------Bb---------A-- oteras a ona bol je sad Dm---------C----- Stani zoro zastani Bb------F--------- idi drugima jer ja --Gm----------Dm----- u moje snove verujem Bb---------A-------------Dm- pusti da je jednom dosanjam |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | fanjuve28 (10.12.2016) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|