|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Duvački instrumenti Trube, tube, tromboni, horne, klarineti, saxofoni, flaute... |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
26.03.2007, 01:57 | #1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Klarinet and saksofon
pa dobro zar nema tu na forumu neki klarnetista?
|
26.03.2007, 02:23 | #2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
dali ti sviras sax ili klarinet
dali ti sviras sax ili klarinet ajde bilo bi lepo ako si saxsofonista ili klarinetista treba mi sax semplovi samo wave ajde javi pozdrav
|
26.03.2007, 03:44 | #3 |
Zavisnik od foruma
|
Ja sviram i klarinet i sax, i zurnu i gajdu i kaval. Sta ti sviras?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
27.03.2007, 01:24 | #4 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Re: Klarinet and saksofon
Citat:
Koji repertoar sviras? Pozdrav. |
|
27.03.2007, 17:09 | #5 |
Zavisnik od foruma
|
Duvao sam skoro 10 godina, dok mi nije dojadilo DUVAT po kafanama, pa sam
se onda prebacio na klavijature al i dan danas ponekad DUVNEM u studio kad mi zatreba...retko kad...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
27.03.2007, 23:54 | #6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.03.2007
Downloads: 4
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
|
Izvinjavam se sto nisam pisao ali sam zaboravio SIfru pa sam morao da se registriram ponovo.Jas sam je otvorio ovu temu.Inaku sviram Klarinet i saksafon vise dugo godina zavrsio sam sredno muzicko klarinet,u makedonia makedonac sam ali zivim u USA i sad sam u makedonii na posetu,tezge u usa ide odlicno.
Stilu koih praktikuem u tezgu Bugarski i turski jer mnogo volim te muzike ne iskljucavam i Srpske ali nije bas moj stil a ima dosta dobra tehnika i u srpskoj muzici.podrzav do sve kolege |
27.03.2007, 23:58 | #7 | ||
Početnik forumacije!
|
Re: Klarinet and saksofon
Citat:
|
||
28.03.2007, 00:35 | #8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
ajde brate danam nesto pomognes
ajde majketi ako mozes danam odsviras svaki ton bez povisilica bez ataka mnogo nego cisto ravan znaci svaki
f1 g1 a1 h1 c1 d1 e 1f2 i tako kolko mozes oktava molim te u nekom kompjuteru koj imaa dobru saund kartu ajde odgovori molim te znaci valjalobi jedno 4 oktave oba i sax semler i klarinet bufet ajde molim te ovde GORAN NELKOVSKI NELE POZDRAV |
28.03.2007, 00:55 | #9 | |
Početnik forumacije!
|
Re: ajde brate danam nesto pomognes
Citat:
|
|
28.03.2007, 03:26 | #10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
legendo
vaka slusaj sakam dami odsviris sekoj ton po 5 sekundi ama prvo malce sekund dami ostes prazno ko sto ti rekov
ako mozis edno 4 oktavi ama snimaj na Sound Forge dabidi ednak signal signalot da bie na -15 na Sound Forge metrotso pokazvi jacina sakam da mi snimis sekoj ton netrebi povisilici znaci f1,g1,a1,h1,c1,d1,e1,f2,g2,a2,h2,c2,d2,e2,f3,g3,a3 ,h3,c3,d3,e3,f4,g4,a4, i dosta je sakam semler sax site tie tonovi po 5 sekundi bez mnogu atak dabide site tonovi ednaki taka i bufet klarinet site tie tonovi ajde ziti se hitno mi trebi pozdrav JA SE IZVINJAVAM STO SAM MORAO MAKEDONSKI DA PISEM DABI BOLJE OPISAO KOLEGI STA MI TREBA POZDRAV |
|
Favoriti |
Oznake |
and, klarinet, saksofon |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|