|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5190
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 134 puta u 122 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Pozdrav drugari, evo da se posle duzeg vremena javim. Hteo sam pitati da li je neko vec kupio ili se informisao u vezi novog pa managera (V5)? Ja imam trenutno V4, i realno petica mi nesto ni ne treba posto io ako ne planoram kupovati korg pa5 u dogledno vreme, ali pogledao sam spisak novina, pa se mislim mozda i nije lose dati nekih 80€ i nadograditi ovu predzadnju verziju na najnoviju. Najvise mi se svidelo sto su ubacili player za ritmove i padove da moze lepo da se preslusa odma u kompu,i tako ti dobrano skrati vreme koje je potrebno da ucitavas setove u klavijaturu i preslusavanje svakog seta. Steta sto nisu uradili podrsku i za performanse/kbd.setove to bi bio pun pogodak. Eto, ako je neko isprobao ili uocio jos neku novu zanimljivost u vezi novog pa managera (osim podrske za pa5x i ovoga sto sam napisao), molio bih da mi napise pa da se lakse odlucim da prezalim 80€ 😆😆😆 hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1684
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Pozdrav ja ga planiram sad uzet pa cu istrazivat sta moze sve uglavnom je odlican v5 kolko sam gledao demo
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nove mogucnosti za 80eu ili 200eu su , prebacis par ritmova i padne V5 pa manager.. nasledno od korga pa5x... samo udrite!!! hahahah
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Malo nestabilan ali resili su updejtom taj problem, uglavnom...
![]() Ja sam uspeo da ga srusim i posle update. Najvece razocarenje je sto ne moze da konvetuje set ili bar ritmove iz pa4 u pa5. Pa5x je tako reci zaseban program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.11.2013
Mjesto: Sl. Brod
Downloads: 800
Uploads: 17
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika
![]() |
![]()
Čisto bacanje novaca 80e .....da bi mogao preslušati ritmove......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2014
Mjesto: Austrija(Wien)
Downloads: 112
Uploads: 5
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom S
![]() |
![]()
Dali se nekako moze doci do pa V4 Versije?
Imam staru V2 ali na pa1000 ne mogu snjom nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
ides na njihov sajt i ima i v4 i v5. ja prodat necu niti mogu, jer nekad moras update na sledeci ako ti pase, pa to ko uzme to vise niko ne prodaje
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Ma znam za to druže gde i kako se kupuje ali neću da im dam pare jer im cena tog programa prenapucana,dao sam skoro 2000€ za Korg pa1000 pa mogli su bar da daju uz novu klavijaturu i taj pa Menager mislim da bi to bilo realno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Taj program nije od korga pa se niti ne može dati uz klavijaturu, a ne može se kopirati od drugog korisnika zbog licence. Ima dobru zaštitu i treba ti internet kako bi se mogla provjeriti valjanost licence prije nego se pokrene program a veže se samo uz jedno računalo jer za aktivaciju traže Machine ID.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
To nisam znao da nije Korg napravio taj program, ali sve jedno cena je previsoka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|