|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2025
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zdravo narode,
pre neki dan pronasao sam ovaj forum i kao sto je red pre svega da vas pozdravim! Shto se tice mog "Problema", pre neki dan dobio sam jedan defektni Roland G-70 kosi sam uspeo popraviti (bilo Napajanje defekt) i sad hocu da instaliran najnoviji Software. Po internetu Pise da je to Ver. 3.02 ali na zhalost ne mogu nigde je naci da je skinem. Nashao sam jediono 3.00 Ima na neko romansku stranu ali za registraciju treba da te neko pokani . Na zhalost niko se do sad od tamo nije javio. Zato hocu da pitam jel mozhda neko od vas ima ovaj 3.02 firmware pri ruci da mi ga poshalje ? Hvala, Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav,poslacu ti link u poruci,imas verziju 3 bez registracije i 3.02 sa registracijom.(lako je)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2025
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Kao sto sam vec pisao, znam tu romansku strano i konacno danas sam dobio od njima i pokanu za registraciju. I skinuo sam tu 3.02 ali u taj fajl je samo update.sys a factory-data nisu . Sad cu da probam sa factory-data od 3.01 ili 3.00 koje sam u medjuvremenu uspeo da pronadjem. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer korg yamaha software firmware, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|