Korisničko Ime
Lozinka
Registracija
YU-MIDI Marketing


Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Odgovor
 
Alati tema Display Modes
Star 23.06.2019, 15:44   #1
MikiB
Vredan član društva
 
MikiB's Avatar
 
Registrovan/a dana: 30.10.2008
Mjesto: Vojvodina
Godina: 38
Postovi: 248
Downloads: 1386
Uploads: 55
Rekao HVALA: 77
Zahvalili mu 36 puta u 35 Postova
Instrumenti: Tyros 4 Black & Motif XF
Interesi: muzika
MikiB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MikiB pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Yamaha 01V96 problem sa strujom

pozz kolege...imam jedan problem sa YAMAHOM 01V96..mixer radi normalno odradjeno na njemu par svirki,i radi bez greske...do juce..u petak i subotu sviralo se u istoj sali..petak je radilo sve bez greske,juce upalim mixer i odjednom krene da se restartuje sam...imam stabilizator napona o 5kw..u sali instalacija nova...jednostavno se mix palio i gasio sam...danas ga kuci testiram..radi vec 4 sata bez greske...dali je neko imao slican problem ili dali neko zna u cemu je problem?malo me zabunilo to sto se ona i uz taj korektor napona isto ponasao..restartovao se sam od sebe..baterija pise da je ok..
__________________
Ženu dupe krasi...a tortu orasi...
MikiB je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled


Trenutno vrijeme na Forumu 17:27


Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije