|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
29.12.2024, 00:25 | #1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 34
Downloads: 296
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 24 puta u 19 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
|
Brisanje OTS-a i bolji pregled
Pozdrav, kolege.
Evo, danas slažem neke OTS-ove u ritam i spremim 3 OTS-a. Kasnije zaključim da mi tamo neka gitara bolje zvuči sa, Montagea nego sa Genosa i onda nastane problem 😁. Spremio sam OTS1, OTS2 i OTS3. Gitara se nalazi na OTS2 i sad bi ja htio obrisati taj OTS2, odnosno OTS3 prebaciti na OTS2. Uspijem i prebaciti, nema tu problema ali sad hoću obrisati OTS3, ali ne na način da samo stavim off na sve voice, nego baš da taj OTS3 initialize napravim i da mi više taj dugmić ne svijetli. Nigdje nisam našao tu funkciju! Pronašao sam da obrišem cijeli style što mi je besmisleno jer stylova mogu praviti beskonačno, ali OTS-ovi su vezani isključivo za style. Naravno, moguće je uraditi da su boje složene po registracijama pa idem redom od 1 do 10 ili koliko mi treba, ali to mi nije nekako za to. Postoji li nekakav način da se jedna ili dvije, tri OTS postsvke pobrišu tako da ta lampica više ne svijetli? Drugo pitanje, preglednost OTS-a. Ima li kakva opcija da za brži pregled što se nalazi u OTS-u osim klikanja na direct access pa onda klikanje na OTS? |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|