|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.10.2007
Downloads: 668
Uploads: 1
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa4x76, Juzisound 2, Yamaha Montage 61
![]() |
![]()
Pozdrav. Planiram kupiti neki dobar midi kontroler za kućnu upotrebu. Gledao sam na netu i čitao svašta pomalo i vidim da trenutno najbolje kotiraju Novation, Arturia, Nektar, M-Audio... i Roland vjerovatno. Nažalost kod nas nema baš nekih radnji gdje bih mogao probati kvalitet dirke više modela iz prve ruke, a to ne mogu znati ni po recenzijama na YT. Kvalitet dirke je malo i subjektivna stvar a zavisi i od načina sviranja vrste muzike koja se svira. Meni bi najviše prijala neka dobra i brza sint dirka tipa Triton extreme, M3...
Imate li neko kakve preporuke u vezi kvaliteta dirke na midi kontrolerima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.02.2015
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa700
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Imam Arturia MiniLab MKII i dirka je neuporedivo bolja od npr. Pa700. Potpuno druga dimenzija.
Ipak, nije za poredjenje jer su manje dirke, a nisam probao full-size Arturiu. Generalno važe za jako dobre dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|