|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
11.01.2016, 00:30 | #1 |
Početnik forumacije!
|
Aca Paun - Halo, halo ljubavi
Zamolio bih nekog kolegu ako zna ovaj starii hit od Ace ,da ispise akorde .
Unapred zahvalan! https://www.youtube.com/watch?v=k6iVCQm3ZYI Ref: Halo, halo ljubavi gde si da si, javi se a kad mnogo tuzna si da si srecna pravi se Halo, halo ljubavi imas malo vremena da se meni vratis ti i da budes voljena Godinama zivim sam kako umem, kako znam godinama gde si ti ja se stalno zapitam Cujem imas novi broj drugovi mi rekli sve hocu da ti cujem glas moram da te pozovem |
22.01.2016, 16:30 | #2 |
Početnik forumacije!
|
Ipak sam uspeo da skinem po sluhu.Pa evo ako nekome trebaju akordi.
Original tonalitet : Fm Forspil: Fm,G#,G#,Eb,Fm,Eb,C#,Eb,Fm 2x Strofa: Fm-------G# Halo, halo ljubavi G#----------Eb gde si da si, javi se Fm-----------Eb a kad mnogo tuzna si C#---Eb----Fm da si srecna pravi se Fm-------G# Halo, halo ljubavi G#-------Eb imas malo vremena Fm--------Eb da se meni vratis ti C#--Eb----Fm i da budes voljena Fm--------G# Godinama zivim sam G#---------Eb kako umem, kako znam Fm------- Eb godinama gde si ti C#---Eb----Fm ja se stalno zapitam Fm---------G# Cujem imas novi broj G#-------Eb drugovi mi rekli sve Fm--------Eb hocu da ti cujem glas C#----Eb----Fm moram da te pozovem Promijenjeno od MarkicKorg (22.01.2016 u 16:36 sati) |
Favoriti |
Oznake |
aca paun, akordi, balada, hit |
|
|