Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 07.03.2025, 09:56   #1
Arter
Vredan član društva

Arter's Avatar

Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
Arter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Prebacene terce ali krivi zvuk - NAUTILUS

Pozdrav,
molim ako mi može netko pomoci, nakon yamahe jos uvijek mi je problem se snaci na Korg OS-u pa nemojte zamjeriti.

Znaci iz nekoliko setova sam poslozio sto mi treba za svirku da ne zatrpam klavijaturu nepotrebnim stvarima.

E sad prebacio sam izmedu setova i terce slozene, gornje, donje ove one za svaki tonalitet. Kada ucitam konkretno taj set u kojem su one, sve radi super, ali ako samo njih loadam iz PCG filea nekog drugog seta, one mi budu dodane u combination i dodane su u setlistu ali nemaju zvuk nego imaju na sebi npr bubanj, krivo su mapirane. Ima ih stvarno dosta, ima li neki jednostavniji nacin da ih sve prebacim sa originalnim zvukom, jer jednu po jednu sam krenio raditi ali toga ima stvarno previse za rucno svaku tercu otvorit pa joj pridodat zvuk, jer slozene su npr Cmol terca VELIKA KABINA, Cmol terca Sopran, Cmol terca distorzija itd itd.... ?

Ja sam konkretno otvorio set1.pcg kroz MEDIA izbornik i iz njega iz combination data nasao te terce oznacio ih i loadao.

Tako sam i set listu loadao.

Trebam li jos nesto loadati iz tog pcg filea da bi dobio ovo da radi da tocno znac koji ce zvuk povuci/koristiti?

Nebi tija cijeli .KSC file pd toga seta jer sa ovim trenutnim mi nema dovoljno prostora na disku ako odaberem otrenutni KSC i KSC od set1

I ako to sve napravim da radi, jel mi dovoljno samo snimiti kroz SAVE ALL iz media?

Hvala svima
Star 08.03.2025, 16:45   #2
Tomy
Odomaćeni član

Tomy's Avatar

Registrovan/a dana: 05.06.2005
Mjesto: Cakovec
Downloads: 231
Uploads: 2
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 84 puta u 80 Postova
Instrumenti: Yamaha GENOS2, Motif XS6, Korg PA800, ROYAL STANDARD Silvana II, Boss VE-500...
Interesi: Klavijature, Software, Web, PC...
Tomy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Tomy pošalji poruku preko ICQ messengera Tomy pošalji poruku preko MSN messengera Tomy pošalji poruku preko Yahoo! messengera Tomy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Kombinacije su napravljene od programa a programi od samplova. Da bi ti radila neka kombinacija moraš iz seta povući programe koji su u toj kombinaciji, a za te programe i samplove koji su u tom programu. Uglavnom, puno posla za one koji su tek početnici u tome.

Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk
Tomy je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije