|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
![]() |
![]()
Pozdrav,
molim ako mi može netko pomoci, nakon yamahe jos uvijek mi je problem se snaci na Korg OS-u pa nemojte zamjeriti. Znaci iz nekoliko setova sam poslozio sto mi treba za svirku da ne zatrpam klavijaturu nepotrebnim stvarima. E sad prebacio sam izmedu setova i terce slozene, gornje, donje ove one za svaki tonalitet. Kada ucitam konkretno taj set u kojem su one, sve radi super, ali ako samo njih loadam iz PCG filea nekog drugog seta, one mi budu dodane u combination i dodane su u setlistu ali nemaju zvuk nego imaju na sebi npr bubanj, krivo su mapirane. Ima ih stvarno dosta, ima li neki jednostavniji nacin da ih sve prebacim sa originalnim zvukom, jer jednu po jednu sam krenio raditi ali toga ima stvarno previse za rucno svaku tercu otvorit pa joj pridodat zvuk, jer slozene su npr Cmol terca VELIKA KABINA, Cmol terca Sopran, Cmol terca distorzija itd itd.... ? Ja sam konkretno otvorio set1.pcg kroz MEDIA izbornik i iz njega iz combination data nasao te terce oznacio ih i loadao. Tako sam i set listu loadao. Trebam li jos nesto loadati iz tog pcg filea da bi dobio ovo da radi da tocno znac koji ce zvuk povuci/koristiti? Nebi tija cijeli .KSC file pd toga seta jer sa ovim trenutnim mi nema dovoljno prostora na disku ako odaberem otrenutni KSC i KSC od set1 I ako to sve napravim da radi, jel mi dovoljno samo snimiti kroz SAVE ALL iz media? Hvala svima
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kombinacije su napravljene od programa a programi od samplova. Da bi ti radila neka kombinacija moraš iz seta povući programe koji su u toj kombinaciji, a za te programe i samplove koji su u tom programu. Uglavnom, puno posla za one koji su tek početnici u tome.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|