|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ljudi sta pametujete mnogo. Kad vam se otvori prozor da sacuvate taj video fajl, samo na kraju imena upisete tacku i onda avi---- npr. ovako-------- ime-fajla.avi i sacuvate. Otvorite poslije sa Media Playerom i radi bez problema. Kakvo konvertovanje i kakve gluposti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Cevap ja sam licno probao, cim sam skinuo prvi film, da mu promenim ekstenziju i u avi, i u mpg, i u mpeg i u gomilu drugih ali nije radilo. Ali idem sad da probam opet. MOzda se nesto zabagovao komp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo, upravo probao, i nema nista od te rabote. Bar kod mene. Ne radi. Idem da trazim konvertor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]()
http://www.erightsoft.org/SUPER.html
Ovo je besplatan media converter koji podrzava gomilu raznih formata. Uz to, ako ih nema u sebi, za neke formate moze da povuche i sistemski codec. Podrzava i flv, koji je ovde potreban...
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mala napomena:
Kada skinete film sa youtuba ili negde drugde, morate rucno da mu dodate ekstenziju .flv Jer kad je downloadovan, nema nikakvu ekstenziju. I onda kad mu lepo to nabacite, sa jednim od ova dva programa sto sam postavio ja ili Vaxter odradite posao dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
besplatno, domaci, download, sajt, videa, youtube |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|