|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pozdravv,,,,,,znali iko mozeli se skidat video sa you tube i kako .....hvala unaprijed
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ako koristish Mozilla Firefox za njega postoji plugin koji se zove okk.
Kada otvorish stranu sa youtube videom kliknesh na okkovu ikonicu i download videa pochinje! Noralno se skida kao i svaki drugi fajl. Video se skine u flv formatu, tako da ti treba flv player ili neki program da video konvertujesh u drugi format. Konverteri koji to odlichno rade su SUPER i Alloc Quick Time converter.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
YouTubeVideo Downloader 0.3 (2007)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Za sad mislim da nema bolji od taj VIXY link koji sam dao gore.
Skida a istovremeno konvertuje u normalni AVI file.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
vaxtere prijatelju...nemogu nac taj okk na mozili...mozes li mi molim te bolje pojasnit...hvala unaprijed.....
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
YouTube Video Downloader 0.3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2584
Pojavi se ikonica u levom delu Firefoxovog statusa, tj donji levi ugao celog prozora. Kada otvotish stranicu sa videom dupli klik na ikonicu i krece download...
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
Slazem se !
Ja sam probao sa ovim i sasvim je OK ! Prvo konvertuje video, a onda ga Download - uje ! No.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a gde mora biti ta ikona kad to instaliras posto ja je nevidim nigde
![]() |
Favoriti |
Oznake |
youtube |