Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Sistemi

Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 23.01.2025, 11:14   #11
ffb
Kao kod kuće

Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 121 puta u 110 Postova
ffb ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@psr, ti se ozbiljno bavis muziciranjem?
Pitam za prijatelja😀
ffb je offline   Reply With Quote
Star 23.01.2025, 11:42   #12
psr
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
psr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

ja sam probao da jednostavno kao i uvek iz miksete ukljucim u zvucnik, ovog puta u sistem ali ne ide. Ima trista nekih podesavanja, mozda negde jos nesto mora da se podesi
Dodato:
da ne sirim temu i onako nije JBL tema, ali reko posto su vec slicni sistemi (koji je od ova dva bolji nije bitno verovatno je mala razlika), sve je ok, sve je povezano kako je i trebalo samo je iz nekog razloga za prvi put morao sistem da se pojaca malo vise i da se malo saceka, sad je sve ok. Inace o ovom sistemu sam samo citao, Casper je jos ranije presao na sistem i dosta toga napisao o njemu, a eto ja koji sam do juce na "obicnim" zvucnicima radio mogu samo da kazem da deluje mnogo zdravije i mocnije, mnogo cistije a opet jako...ne znam skroz je drugacije i nekako se vise uglova pokriva, "duze baca" zvuk...nasao sam da ima i neka stelovanja za muski glas, zenski glas i svasta jos pa pretpostavljam da moze da se podesi bas za svaciji ukus ali generalno dosta je prodorniji i cistiji od ovoga na cemu sam do sada svirao. i dalje deluje cudno i mnogo minijaturno sve na bini ali super radi. Pozz

Promijenjeno od psr (23.01.2025 u 13:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
psr je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
g3 vs. g2, ldd systems, maui

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije