|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
04.02.2008, 01:20 | #1 |
Saobracajni Inspektor
|
Youtube i ostali interesantni klipovi
e da hoce li mi neko objasniti kako da postavim link sa youtube a da se odmah ovde vidi snimak
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (04.02.2008 u 01:41 sati) |
04.02.2008, 01:34 | #2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
|
Haaaaahahaaa..kolko li je ovaj pasulja pojeo??
Tesla,mislim da treba da shtikliras automatski prebaci link to je ispod toga gde pises poruke na Dodatna podešavanja...probaj..
04.02.2008, 01:38 | #3 |
Kao kod kuće
|
Hahaha.....E zamisli sad da on nekome proda tu flautu.
04.02.2008, 01:41 | #4 |
Saobracajni Inspektor
|
a pazi ovu lujku
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
04.02.2008, 01:43 | #5 |
Kao kod kuće
|
Desava se...
04.02.2008, 01:43 | #6 |
Saobracajni Inspektor
|
štiklirano je i ništa.........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
04.02.2008, 01:44 | #7 |
Saobracajni Inspektor
|
evo još jedan hit pa odoh da spavam
04.02.2008, 01:46 | #8 |
Kao kod kuće
|
04.02.2008, 01:49 | #9 |
Saobracajni Inspektor
|
04.02.2008, 08:49 | #10 | |
Odomaćeni član
|
Citat:
|
|
Favoriti |
Oznake |
klipovi, smeshni, youtube |
|
|