|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 392
Uploads: 9
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
![]()
Da registracije su ispravne i rade a ovo "... ovaj je sve živo izmiša..."
barem da je pogodio kategoriju ritma,recimo ballad...nego recimo na Oliverovu registraciju zalijepi neki Grove il Waltz šta nema logike,a da ne govorim koliko je smuljao i zamuljao sa efektima Isto na Grdovića di je većinom Slow Rock 6-8 i sl ubaci Dance,Trance i sl...pa di ih je naša ??? Al opet ne znam zašto me više vuče na SX920, znate koliko mi Genos1 zvuči suhoparnije.mada znamo da je stroj...Veći mi je gušt nekako prčkat po Sx 920 nego na Genosu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.798 puta u 1.347 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Razloge zbog kojeg te vuče na SX 920 sam objasnio u postu prije.
Hajde mi pošalji te registracije gdje umjesto 6/8 vuče Dance ritam. Inače, kategorije ritmova su uglavnom postavljene isto ali se ponekad zna dogodit da su neki premjestili u drugu kategoriju. Ali to ne bi smjelo utjecat do te mjere da totalno pobrka logiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
FreePack
PSR-SX920 Indonesian Style and Voice Demo PSR-SX920 Chinese Style and Voice Demo Nove mogućnosti What Is Smart Chord What Is Crossfade Portamento Promijenjeno od casper (15.02.2025 u 12:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 267
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Nisu fer.. Mi koji imamo Sx900 nema upadate nekih novih funkcija..
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Potrošačko društvo ...
Izmjene 3 lajnse na autu i eto novog modela. Isto je i s klavijaturama, stave par dodataka i promijene broj na kučištu. Update starog Genosa na verziju 2.0 je izgleda bila zadanja ozbiljna stvar koju su napravili na postojećem modelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Vežem se na svoj post o registracijama.
Znači davno PSR S 970 pa Genos 1 i sad SX 920 koji je kako sam naveo u prijašnjim postovima to malo izmiša.... Kako imam jako puno registrija ima li koji program da točno vidim koji je ritam u pitanju. Cijeli Registar Memory sam izvuka iz Psr s 970. i sad kod SX920 neki ritmovi mi baš ne pašu..tu su negdi blizu al nije to to...Pitam s kojim programom ako ima mogu vidit koji je ritam u pitanju u Registar Memory. Recimo Cesarica mi ispiše Piano Ballad,a meni je recimo više odgovara Power Ballad il Love Song |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 122 puta u 111 Postova
![]() |
![]()
Mislim da u rjesavanju „ tvog problema“ ni baba Vanga nebi mogla pomoci😜
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Program koji se koristi za uređivanje registracija zove se Yamaha registry manager ili skraćeno YRM. Puno se već pisalo o njemu na forumu. Potraži malo. Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Pa zato sam i pita ima li program koji to vidi...šta se tiče zvukova u 99% slučajeva je to piano, tako da to nije problem...Al meni recimo smeta što mi stavi npr Love Song umjesto Piano Ballad
Jer kad imaš oko 1000 registryia teško je to sve nać i prilagodit...na PSR S 970 sam to godinama sređiva i skuplja |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nemaju sve novije klavijature ritmove od starijih model pa zato i baca na neke druge ritmove. Neke registracije niti neće povući ritam jer na toj adresi zapisanoj u registraciji nema ništa.
Treba sve ručno srediti, a ritmove koje nemaš treba povući iz stare klavijature. I to još nije garancija da će sve raditi savršeno jer nova generacija ima drugačije odnose jačine zvukova, kvalitetnije efekte itd... Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
new yamaha arranger, psr-sx720, psr-sx920 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|