|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Godfather
|
![]()
Imam Fantom 8 već skoro godinu dana.
Iskreno, mnogo sam nezadovoljan zvukom klavijature. Sintovi su mu sjajni, ali u životu nisam čuo lošiji zvuk klavira na nekoj spravi. Orgulje užasne. Generalno, svi semplovi na njoj su nekako nabijeni na bas sa prenaglašenim srednjim tonovima. Visoki su negde prigušeni i generalno fali oštrine i preciznosti u tonu. Što se mene tiče, ocena za fabričke boje je 4 od 10, bar za ove koje ja koristim. Uz poprilično truda sam je doveo u stanje da zvuči pristojno, ali po svemu sudeći ću uzeti Nord na kraju jer mi na njemu fabričke boje rade posao 100%. Ovo da ne kažem šta bih prodao, kada bi iko bio lud kao ja da hoće da kupi osmicu. ![]()
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ima li kakvih novosti po pitanju ovog Fantoma,dali je netko slagao kakva set,ubacio koji sampl da čujemo kako to radi,možda koja terca,ako može😀😀😀
Dodato: evo video za pravljenje multisemplova na fantomu.. btw,ovo izgleda vrlo jednostavno.... https://www.youtube.com/watch?v=KlsGIlXkJ9U
Svi uredaji rade na bijeli dim,kada dim izade,uredaj se pokvario ![]() ![]() Promijenjeno od josipv (01.02.2021 u 22:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|