|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Gudački instrumenti Viole, Violine, Čela, Kontrabas... |
|
Alati tema | Display Modes |
16.10.2008, 10:51 | #1 |
Stvarno kod kuće
|
Trebaju gusle...
Da upitam kolege muzičare,jedno crnogorsko društvo treba hitno neke gusle za njihove koreografije pa me zanima imali ih ko na prodaju i koliko košta...Stvar je hitna pošto imaju nastup sa mnom 25.10. pa ako ko ima neka mi se javi na PM ili na mail,ja ne znam da sviram tu vrstu muzike u da "gudim" zato ima neki čiča što svira al nema gusli...Daj pomozite koliko god možete,Hvala!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
04.12.2008, 20:16 | #2 |
Vredan član društva
|
Ako su jos aktuelne te gusle,ima ovde covek kod mene koji ih pravi i to vrlo kvalitetno.
Javi,pa cu poslati njegov broj. |
04.12.2008, 20:35 | #3 |
Stvarno kod kuće
|
Drug...Ovaj je odguslo davnih dana...
Našo je neke polovne na internetu i kupio... Al nema veze,ako kome trebaju neka ti se javi na PM... Hvala za odgovor i Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
07.12.2008, 00:31 | #4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
Gusle
U slucaju da jos nekom zatrebaju gusle, evo oglasa iz poslednjeg broja "Halo Oglasa";
GUSLE, trešnjevo drvo, duborez, sa Njegoševim likom, nove, 280, mandolina-balalajka, drvena, 80. 064/045-8610 |
Favoriti |
Oznake |
gusle, trebaju |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|