Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 09.06.2010, 00:03   #1
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Da li se isplati ovaj PC sistem?

Evo kolege, razmisljam se vec par dana da uzmem novu PC konfiguraciju, i malo sam danas isao po prodavnicama, i uglavnom sta sam video, nista mi nije kompletno (gledao sam gotove konfiguracije). E sad, nasao sam na netu ovo cudo, pa bi molio nekoga ko se razume (Vaxter ) da mi malo poblize objasni da li ovo valja ista za te pare.

************************************************** *****************************

Imam PC koji me jos dobro sluzi, ali je vec mator (6ta godina) pa mu je polako vreme za penziju. E sad, naravno da gledam nesto da mi potraje bar 3-4 godine, da ne moram da se cimam. A ovo cudo bi uzeo iiz prakticnih razloga, mozes da ga vucaras svud po kuci, ne zauzima puno prostora (ne treba ti radni sto), nemas zezanja sa kablovima itd.., a koliko vidim i konfiguracija nije losa. Sad, meni je vazno da bar neke zahtevnije igre mogu da se teraju na njemu (GTA4, wolfenstein2, itd...), jel ako za gaming moze proci, onda nema problema. Mene buni u ovoj konfiguraciji jedino graficka kartica (NVIDIA GeForce GT 330M DirectX10 Grafik mit 512 MB VRAM) ne znam da li je dovoljno ok da moze izaci na kraj sa ovim igrama koje sam nabrojao. Eto, na onom linku vam je full specifikacija, i ocekujem neki savet. Hvala svima unapred.
Dodato:
E, nista sad. Posto vidim da mi je link obrisan, a ne znam kako drugacije da objasnim o kojoj je konfiguraciji rec, ja se izvinjavam kolegama zbog moje greske i snacicu se nekako sam.

Promijenjeno od yamahapassion (09.06.2010 u 00:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
yamahapassion je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...