Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 25.09.2014, 00:19   #1
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Kako nas varaju Music shopovi!!!

Evo da podjelim sa vama svoje iskustvo. Pisao sam vec ovdje po forumu kako sam imao problema sa korgom pa 50sd koji mi se poceo "zamrzavat", pa nisam znao sta je i tako. Eto uglavnom taman mi je bila istekla garancija, i taj kvar se desio, neki od kolega su mi ovdje reli da pitam u ducanu gdje sam ga kupio i mozda mi izadu u susret, jer se kvar dogodio nekih mjesec dana nakon isteka garancije. Ja sam naravno fino nazvao pitao, medutim odgovorili su da mi ne mogu pomoci, a da servisa nemaju, tako da sam morao dalje traziti servis ( to je bilo u Zg-u, u music shopu Franc). E sad, dalje tek slijedi prava prica... Nakon toga trazim ja, i trazim, i nadem da ima u jednom drugom music shopu servis, nazovem fino, pitam, i dogovorimo se da je donesem. Donesem tamo, kazem koji je problem u klavijaturi, i trazim da mi ne popravljaju nista bez konzultiranja sa mnom, dok mi ne jave koji je kvar i kolika je cijena, pitam jel teba sta platit za ostavljanje, kazu ne treba, u redu je sve, i tako ja to ostavim. Nakon nekoliko tjedana (da dobro sam napisao, nekoliko tjedana, jer sve je trajalo po vise tjedana, i jos sam ja njih morao nazivati da pitam dali su nasli kvar), pronadu oni taj navodni kvar i kazu, crko je neki modul, promjena je 130 eura. Ja sta cu, reko ajde, popravljajte. I tako opet se to vuce vise tjedana, ja zovem svakih 3-4 dana, da pitam jesu rijesili, oni nista neznaju. I dobro zovu nakon toga da je rijeseno i da dodem po klavijaturu. Dodem tamo sav sretan, uredno platim, i odem fino kuci misleci da sam sad sve rijesio. Dodem doma, upalim klavijaturu, ista stvar se desi, opet se zaledi. I nista, probam je vise puta, svaki put isto, kao da nista nije radeno. odem natrag i vratim je, i kazem da se nista nije promjenilo, sta cemo sad. Kazu oni, moramo je vratit serviseru pa neka vidi. I opet cekam, cekam, zovem, nista se nezna, kad jave se oni, da treba promjenit cjelu maticnu, i da je cijena 330 eura, sto sam ja normalno reko da mi se ne isplati, jer ima polovnih pa 50-ki po toj cijeni skoro. Kazem necu popravljat, i pitam a sta sad s onim sto sam platio, ocito je da taj kvar nije bio, a pare su mi uzeli, a oni kazu da nemogu to vratiti, i da nista neznaju, bez gazde. Ne odustajem ja, trazim povrat love i gazdu, a oni kazu da je bas otiso na godisnji ( hehe, bas sad kad se to desilo). I dobro, prosurfam malo, informiram se, i kontaktiram udrugu potorosaca, procitam malo prava i zakone, i napisem im prigovor i posaljem postom. Nakon tri dana me zovu, dodite tad i tad, vratit cemo pare, gazda ce bit tu oko tolko sati. I tako sam doso, malo porazgovarao sa gazdom i dobio povrat, s tim da moram napomenut da je gazda bio dosta ljut i nabrijan, pljuvo po ovom shopu di sam je kupio, tako prico da su lopovi itd, u najmanju ruku bio je nekulturan, al pare je vratio jer je moro, inace nebi. Samo da se zna to se dogodilo u music shopu NO 1 isto u Zg. Eto, to vam je moje iskustvo, a nasao sam za taj music shop jos podosta nezadovoljnih komentara i prevarenih kupaca, tako da i nemaju neku reputaciju, ali problem je sto korgove klavijature drze jedino njih dvoje, ima jos nekoliko ducana koji ih imaju, ali po narudzbi, al cijena im je podosta veca u odnosu na ove, ovi su najrealniji sto se cijene tice, al eto zato nisu u redu s druge strane. Tako da moj savjet, ne kupujte kod nas, ja po sljedecu idem u Sloveniju ili za Njemacku, ako cu kupovat novu, jedino ako cu polovnu kupovat onda cu uzet ovako preko oglasa.

Znaci moja preporuka kolegama iz Zg i okolice, "Music shop Franc" i "Music shop NO1", izbjegavajte u sirokom luku.
makl je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije