Pozdrav svima , posto nisam do sada imao prevelikog iskustva sa pojacalima , a cuo sam od nekih kolega kako je svako pojacalo najbolje pojacati do kraja, da jedino tada radi kako treba sto se tice i snage i ljepote itd itd...Pa me zanima iskustvo i misljenje nekoga ko to zna sa sigurnoscu da kaze,da li je to tacno tako. Ja imam recimo aktivne kutije rcf 715ke i cuo sam da ih neki pojacavaju do kraja kao da tada pruzaju svoj maksimum , ja ne smijem nikad da se usudim obicno ih pojacam na 3h nekada manje ali nikad vise. Pa me zanima da li to treba tako ili kako vec, ne samo sa aktivnim kutijama nego inace i sa profi pojacalima . Nadam se da je sve jasno da nisam zakomplikovao nista
Izgleda da na pa4 nemogu da se transponuju dk terce ,na pa3 radi sve normalno sve sam podesio isto i na pa4
ali nece da transponuje dali je neko isto probao
Pozdrav svima, volio bih znati kako da napravim tercu na primjer a-mol i sviram a-mol, i kad bi transpoziro na -2 da zvuci g mol na primjer. Imali neko iskustva stime ? hvala vam unaprijed
Izuzetno ocuvana, dobra, neunistiva i jaka mikseta pravih 320 w kao na slikama. U mom vlasnistvu 6-7 godina, radi besprekorno, gura 4 kutije bez problema, jednostavno NEMA MANE.
Cena je FIKSNA, zamene me NE interesuju. Ne nudite mi nista za zamenu i ne pitajte koja je zadnja cena, ovo je zadnja koju sam napisao, moze svaka proba bilo gde.
Kiza > 066/22-44-56
Pozdrav, planiram da narucim gitaru sa tomanovog sajta pa me zanimaju kolike su carine i porezi posto nigde ne mogu da nadjem taj podatak? Konkretno gitara kosta 160 evra plus postarina 40, sve zajedno 200 i koliko bi me izaslo to na kraju?
Da li može neko da mi objasni šta je uopšte mastering šta se tu koristi kako se koristi koji je način rada unapred hvala svima koji želite da pomognete
narode ja sam lud ili zbunjen.pojma nemam.ocito neznam sta se koristi u studiju ,koji efekt za pevanje dali reverb ili delay,
dosad sam uvek koristio reverb. neki mi kazu da MORA delay!!!
pa koliko ja cujem na cdove granda ili drugih..slabo da neko koristi delay.ili ja to ne cujem.meni se cini da je to REVERB.
Dakle uzeo sam pre par meseci expression pedalu m-audio ex-p, nisam u tom trenutku imao da izdvojim vise novca za neku korgovu pa sam uzeo tu najjeftiniju, radila je odlicno do pre nedelju dana kada je pocela da prekida u nekom delu pritiskanja, dakle ne radi ravnomerno kako bi trebalo nego se u jednom trenutku skroz prekine zvuk pa se naglo pojaca ili utisa.. sta mi je ciniti? Pedala je u garanciji ali bih morao da je saljem brzom postom, taj proces ce trajati verovatno i vise od nedelju dana a ne bbih bas da cekam ako ne moram, da li mogu sam zameniti taj neki potenciometar ako je to problem? Jer do kabla nije sigurno, nisam ga lomio uopste..
Izuzetno ocuvana, dobra, neunistiva i jaka mikseta pravih 320 w kao na slikama. U mom vlasnistvu 6-7 godina, radi besprekorno, gura 4 kutije bez problema, jednostavno NEMA MANE.
Cena je FIKSNA, zamene me NE interesuju. Ne...
[dalje]
Pozdrav svima , posto nisam do sada imao prevelikog iskustva sa pojacalima , a cuo sam od nekih kolega kako je svako pojacalo najbolje pojacati do kraja, da jedino tada radi kako treba sto se tice i snage i ljepote itd itd...Pa me zanima iskustvo i...
[dalje]
Da li može neko da mi objasni šta je uopšte mastering šta se tu koristi kako se koristi koji je način rada unapred hvala svima koji želite da pomognete
[dalje]
Dakle uzeo sam pre par meseci expression pedalu m-audio ex-p, nisam u tom trenutku imao da izdvojim vise novca za neku korgovu pa sam uzeo tu najjeftiniju, radila je odlicno do pre nedelju dana kada je pocela da prekida u nekom delu pritiskanja,...
[dalje]
Pozdrav.. Ucim da sviram gitaru i trenutno imam jako losu akusticnu gitaru.. Stara sa ostecenom rezonatorskom kutijom..
Posto je muzika koju ciljam rok i metal odlucio sam se da kupim elektricnu gitaru i nastavim ucenje na njoj!
Budzet...
[dalje]