Na vagi sam ali mislim da uskoro naručujem SX-900. Istina,ne sviram ništa,možda uleti šta sad zimi,našlo se nešto viška para pa da se počastim...
U odnosu na SX-700 raduje me bluetooth.vocoder i bolji zvučnici te više memorije/stilova/zvukova mada od silnih uvijek koristimo njih cca 20 bla bla. Razlika u cijeni za 700 i 900 jeste drastična. Za štajaznam 700 eura razlike kupiš vocoder koji kuha ručak i usisava...
Po mom skromnom mišljenju, neopravdano skupa igračka je taj SX-900 u odnosu na šta SX-700 može izvući...
S druge strane,ako sve to upali a vjerujem da hoće, sretat ću se sa upoznavanjem svega i svačega a 90% toga će biti učenje basic informacija pa možda budem dosadan.
Svojevremeno sam bio nabavio (a pojma nemam gdje mi je to) neke semplove tamburica i nekih harmonika i to sam ni ja ne znam kako nabio u MOXF6. Pojma nemam koji je to format bio i na koji način je to prosviralo tada. Tko zna može li to SX-900 probavit i ima li on uopće takvu mogućnost? Mogu li se terce slagat u nju? Puno je pitanja a još će ih i biti...
Ne zamjerite, dosad sam svirao poprilično primitivne klavijature pa jednostavno nisam u toku i to debelo. Praštajte i čujemo se kad dođe momenat.
Mogu li povezati vokalizer sa korga pa4x na miksetu I da ide na sve mikrofone koje koristim na mixeru?
Ako moze! Molim vas objasnitie detaljnije kako to da uradim.
Unaprijed se zahvaljuhem
Postoji li mogucnost da se poveze Korg PA5 i Korg Kronos da kada stisnem transponovanje na PA5 da se transponuje i na Kronosu. Isto me tako zanima da li postoji mogucnost da volume pedala koja je u Expression modu ukljucena u Korg pa5 da li moze da upravlja i Kronosom preko midija. Radi se o korg xvp 20. Posto ona ima samo jedan izlaz za Expression nazalost. Ako neko zna postupak neka objasni.
Pozdrav kolege. Zanima me ovaj pilot pa bih zamolio kolege koji ga koriste da ga malo opisu (kvalitet zvuka,mikrofonija, da li mu je potrebno napajanje i naravno uporedjenje sa standardnim pilot mikrofonima Wh30 i C520/C420). I video sam na slikama da dolazi sa malim dzekom pa me zanima kako se kaci na miksetu...
Sad je stigo I korg pa5x.
Convertirao sam moj set sa korga pa4x I instaliram jedno po jedno sta mi treba.
Imam dosta namenske ritmove sa kojim radim.
Na primer u intro molske pjesme prepoznaje a durske pjesme svira nesto bezveze.
Ima li nesto sto se moze uraditi da se popravi to u globalu (settings)?
Pozdrav svima, dobio sam iz prodavnice na nedelju dana Boss V20 da isprobam i vidim da li je za mene, ali zaboravio sam kad sam ga uzimao da mi je kompletno ozvučenje i sto imam ostalo od subote za sledeću subotu i drugom gradu. Sad u subotu opet imam svirku i taman bi bilo super da ga isprobam ali ne ide da se pred ljudima mislim sta gde da stisnem pa bi mi mnogo pomoglo da neko ko ima iskustva sa tim vocalistom napiše par osnovnih stvari. Za pocetak kako da nadjem tercu, koju opciju da koristim...i kako se određuje totalitet jer koliko sam ukapirao samo se zada ručno akord ali nisam siguran da je tako
Dodato:
Bas niko ništa ne zna o ovom vocalistu? Bolje da ga odma vratim da me ne obruka u subotu 🤣🤣🤣
Na vagi sam ali mislim da uskoro naručujem SX-900. Istina,ne sviram ništa,možda uleti šta sad zimi,našlo se nešto viška para pa da se počastim...
U odnosu na SX-700 raduje me bluetooth.vocoder i bolji zvučnici te više memorije/stilova/zvukova...
[dalje]
Postoji li mogucnost da se poveze Korg PA5 i Korg Kronos da kada stisnem transponovanje na PA5 da se transponuje i na Kronosu. Isto me tako zanima da li postoji mogucnost da volume pedala koja je u Expression modu...
[dalje]
Sad je stigo I korg pa5x.
Convertirao sam moj set sa korga pa4x I instaliram jedno po jedno sta mi treba.
Imam dosta namenske ritmove sa kojim radim.
Na primer u intro molske pjesme prepoznaje a durske pjesme svira nesto...
[dalje]
Pozdrav svima, dobio sam iz prodavnice na nedelju dana Boss V20 da isprobam i vidim da li je za mene, ali zaboravio sam kad sam ga uzimao da mi je kompletno ozvučenje i sto imam ostalo od subote za sledeću subotu i drugom gradu. Sad u subotu opet...
[dalje]