Objavljeno je na službenom Ketron FB profilu. A Revolution is under way!!
* Professional Arranger. 76 half-weighted keys keyboard.
* New dual processor
* 128 Notes polyphony. Top quality Orchestral Sounds. 2 Voices ( 3 Sounds each )
* Performance. User Voice, User Style. Registrations.
* 3 Groove Section3, with new Loops and Midi Patterns
* New Digital Drawbars are back.
* 4 x DSP Effects. External DSP controls with potentiometers.
* More than 400 Styles. Full Audio Arrangements, featuring Live Drums, Real Bass and Real Chords, Live Guitars and 5 Midi Chords. 3 Lower Voices.
* Phrase Recording. Midi Song recording.
* User Sample Editor with 32 Splits, Stereo samples, up to 4 Layers.
U zadnjh se par dana na dvije teme otvorilo pitanje "skupoće" instrumenata. Inicirano je novim EVENT modelom ali i Korgom PA5x.
Napravio sam kratku analizu, da vidimo što je to poskupilo i koliko.
Naručio sam gotec usb floppy emulator koji simulira 1000 diskova , prilikom implementacije i ugradnje mnogo sam se napatio , probo sam milion i jedan softwer koji naravno nerade ili su na kineskom ili rade na windows xp jedan period koristio sam stare racunare i virtualne masine - na kraju sam ipak našao način i rjesenje koje radi bez problema i na windows 10 i windows 11. U narednih par postova ovde cu detaljno da objasnim kompletan postupak ugradnje i koristenja emulatora na primeru YAMAHA PSR 2000 . Pa da počnemo :
Ljudi da li imate iskustva sa skidanjem fajlova (setova, ritmova itd.) sa sajta 4-shared, da li je pouzdano skidati setove sa tog sajta, ima li nekih virusa itd?
Novosti iz Rolanda - najavljen je novi Fantom-0. Oznake su 06, 07 i 08, a oznaka predstavlja broj dirki (61, 76, 88).
U pitanju je cenovno pristupacnija verzija poslednjeg Fantoma koji ima ZEN Engine. Zen kolekcija, Super Natural kolekcija, mogucnost citanja ekspanzija i naravno mogucnost ucitavanja ili kreiranja multisempla. Memorija za prosirenja ili semplove je oko 256 Mb.
Pozdrav, moze li mi netko savjetovati kako da najbolje snimim harmoniku, koje efekte da ubacim da dobijem sta topliji zvuk, da ubijem one "krestave" tonove, kako da odprilike postavim efekte...
Snimam u stanu, snimke su ovako malo za...
[dalje]
Molio bi većinu članova foruma a i goste da iznesu neka svoja iskustva i mišljenja pri kupovini polovnih klavijatura ....pogotovo Korg aranžera čije su cijene otišle u nebesa......Dali to uopće više ima smisla ...jer dolazimo do pojedinih oglasa...
[dalje]
Zanima me da li je neko nekad pokusao prosirit flesh memoriju na starijim klavijaturama , metodom zamjene chipa , i citanjem eproma i programiranjem novijeg naprednijeg cipa i lemljenjem na plocu . Da li je uopste to...
[dalje]
Naručio sam gotec usb floppy emulator koji simulira 1000 diskova , prilikom implementacije i ugradnje mnogo sam se napatio , probo sam milion i jedan softwer koji naravno nerade ili su na kineskom ili rade na windows...
[dalje]