YU-MIDI Vesti

 Navigacija

 
YU-MIDI Vesti
Estrada
Sport
Hronika
AudioPro Artist Vesti
Društvo
 

 Pretraga

 Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja, a najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu. Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ksenijino telo je pronađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj. Pevačica, prema saznanjima "Blica", ima ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok njen dečko ima samo izlaznu ranu na temenu, što ukazuje na to da je Filip ubio Kseniju, a potom pucao sebi u glavu.


Ispred zgrade u Nikšićkoj ulici okupio se veliki broj građana, novinara i estradnih zvezda, među kojima i Goran Stojičević Karamela, pevačica Goga Sekulić i stilista Bane Dević.

Beživotna tela Ksenije i Filipa pronašla je njena majka u stanu koji se nalazi na drugom spratu zgrade na Voždovcu.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je za RTS da je oko 19 časova policiji prijavljeno da su u stanu pronađeni mrtvi Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda. On je rekao i da su komšije oko 16.30 časova začule dva pucnja, ali da će detalji biti poznati nakon uviđaja kriminalističke policije. Po završetku uviđaja njihova tela biće prebačena na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija.

Komšije navode i da su se njih dvoje u poslednje vreme često svađali. Kako nezvanično saznajemo, policija je pre dva dana dolazila u stan pevačice zbog prijavljenog nasilja. Kapisoda je tada razvalio ulazna vrata od stana, ali ga policija nije privela.

Pop pevačica Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Osnovnu školu "Filip Kljajić Fića" završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici. Karijeru je započela kao igračica u diskotekama. Potom je postala članica grupe "The Duck". Sa hitom "Dačo, volim te" grupa je postigla popularnost među mlađom publikom.Ksenija je potom snimila prvi od svoja dva albuma - "Ksenija", a bila je i vlasnica plesne škole u Beogradu. Nastupala je na mnogim manifestacijama i takmičenjima, kao i dobrotvnornim koncertima. Takođe, bila asistent-voditelj u emisiji Milovana Ilića Minimaksa na televiziji Palma. Važila je za jednu od najseksipilnijih javnih ličnosti u Srbiji i zbog toga je veoma često bila tema raznoraznih estradnih glasina.
Filip Kapisoda je rođen 1987. godine u Cetinju, bavio se rukometom, kao i njegov brat Petar, a potom se posvetio karijeri manekena.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/181129/Ksenija-Pajcin-i-Filip-Kapisoda-pronadjeni-mrtvi
 
0 Comments
Posted on 16 Mar 2010 by d3llbQy_DM
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews


Copyrighted © by YU-MIDI.com