YU-MIDI Tutoriali

 Navigacija

 
Muzička teorija
Software (programi)
Klavijature
Razno
Sound & Mixing
 

 Pretraga

 Kombinovanje setova na PA seriji
KOMBINOVANJE SETOVA: (by Nedim )

Korak 1:
1. Otvorite SET 1, pregledajte ga i odaberite sta hocete, zapisite na papir svaki style, performance i sound.
2. Za svaki style zapisite koji DRUM KIT i koji USER SOUND koristi, a to znaci koja traka u style-u i na kojoj se lokaciji nalazi u USER BANK.
3. Za svaki performance zapisite koji USER SOUND koristi.
4. Isto sve uradite i sa SET 2.

Korak 2:
1. Idite u SOUND MODE, stisnite RECORD i udjite u SEMPLING. Idite na strelicu (padajuci meni u gornjem desnom uglu) i izaberite DELETE. Izbrisite sve semplove, multisemplove i user drum kits, u Sampling info proverite da sve bude na 0.
2. Idite u MEDIA MODE i dalje na ERASE, u POP UP meniju izabrite SSD-S [KORG SYSTEM] i tu u svakom folderu izbrisite sve. Pocnite sa Performans, pa Pads, pa Sounds, pa User Drum Kits.
3. Pocnite LOADing(ucitavanje) samo Styles koje ste zapisali, jedan po jedan, po bankama ili bilo kako.
4. Pocnite LOADing samo Performances koje ste zapisali, isto kao i Styles.
5. Pocnite LOADing USER DRUM KITS kako ste ih zapisali, jedan po jedan, oni ce Loadovati svoje semplove(povuci sa sobom). Ne morate nista raditi u Sampling Modu, samo ih ucitajte jedan po jedan.
6. Uradite isto sa USER SOUD..., isto kao kod Loadovanja USER STYLES.

Korak 3:
1. Otvorite svesku, papir gde ste zapisivali:
2. Idite u Style Mode, izaberite prvi style, zatim stisnite RECORD. Kada ste u Style Record Mode stisnite Menu i izaberite STyle Elements.
3. Ovde pocnite da dodeljujete svaki Drum Kit na svoje mesto i takodje svaki User Sound koji je koriscen u Style. Uradite to za svaki Style Element. Ovde ako stisnete VAR ili bilo koji drugi element, programi(po trakama u style) se menjaju.Morate da proverite svaku VAR, FILL, INTRO.
4. Nakon sto uradite to i sve zvuci ok, stisnite strelicu(padajuci meni) i stisnite WRITE Style, znaci sacuvajte ga takvog. Stisnite Record ponovo i izadjite... Ovo morate da uradite za svaki Style posebno.
5. Izaberite Performance i u 3 Uper trake dodelite User Sound koji koriste.
6. Izaberite Media, idite na Save, izaberite ALL, NEW SET, odaberite mu ime, skisnite OK, cekirajte sva polja sa kvacicama i ponovo OK.
0 Comments
Posted on 14 Oct 2012 by Vaxter
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews


Copyrighted © by YU-MIDI.com