|
![]() |
#41 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Proba na novom GW8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Lepo zvuci!
![]() A sad nam reci koje si boje koristio u ritmu,koje efekte,kako si pravio ritam itd.?Cuje se da je Piket bas i rekao bih GW8 drum set ali najbolje da ti obrazlozis.Predlozio bih ti da bas spustis za oktavu kako bi zvucao punije kod "visih" akorada,makar samo osnovne tonove. I naravno kakvi su tvoji utisci posto si promenio dosta poznatih i popularnih masina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Lijepo zvuči ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
@Boban010: Ovaj ritam "Rock" nisam nikako prerađivao, onakav kakav je fabrički, tako sam ga i koristio, eventualno povećap EQ na 10.
Za utisak, prijatno sam iznenađen za ovu klavijaturu. Klavijatura je baš onog tipa kakva mi je trebala. Za zabavnu muziku ima odličan sound! A za narodnu tipa harmonike, klarinete, dx boje, ... za to koristim midi controler i vsampler i radi sasvim dobro. Jedino mana GW8 u odnosu na Pa seriju jeste preglednost i organizacija ritmova. Tu se osjeti da je prevenstveno Workstation a ne Aranžer. Ali aj, na sve se navikne tako i na to. Sve u svemu, ne žalim što sam prešao malo na GW8! A što ga duže imam, sve više i više mi se sviđa. @romario, Boban010: Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Stvarno lepo zvuci gw8.A kako je raditi u real time sa vsamplerom?kakvi su utisci?
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Svidja mi se nacin na koji komentarises o klavijaturi. Svako treba pronaci ono sto mu lezi i sto mu se svidja,a ne kupovati klavijature radi reda i iz pomodarstva.
![]() |
#47 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
@mladenkom: napravio sam takvu strukturu da su mi bitni samplovi brzo da dohvat ruke, sa tastaturom numeričkom radim promjenu (strelice), tako da za neku pjesmu gore dole i to je to.
I onako koristim primarno 10 samplova, ostalo sve po potrebi. Tražim način da mogu preko numeričke tastature ukucati broj pa da mi direktno prebaci na sample odgovarajući. Da li ti slučajno znaš? Ako ne bude postojao način u Vsampler, vjerovatno ću onda preći na drugi sample program. @Vex: Moram priznati da sam na početku pravio upravo te greške, kupovao sam na slijepo i po pravilu daj samo ono što bolje. Sada sa GW8 imam sound što mi odgovara, za instrumente koje sam naveo poput harmonike, klarinete, dx, ... imam soft sampler i sve ukupno dobijam ono što mi treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Kratko ali slatko, Oriental style improvizacija...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Aj sad ti meni lepo reci kako snimis tako cisto da ti se cuje zvuk a i da ljudi vide kako sviras... vidi, ja imam mp3/wav recorder zoom h1, imam video kameru, imam i foto aparat koji snima u full hd formatu, jel postoji neka fora da mi npr. kamera snima video, a mp3 recorder snima zvuk, pa da onda to sve nekako montiram da ispadne kao da je snimano izjednog, ako kontas na sta mislim? posto kontam da snimas na neki tako fazon, mozda direkt u komp? molim te posalji mi uputstvo kako da sklopim sve to, mozes i na pp. Inace sto se svirke i sredjivanja klavijature tice, vidi se da si stvarno ulozio i rada i truda, odlican 5!
![]() |
#50 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Zdravo,
ja snimam preko kamere video zapis, a audio zapis ide sa miksete u računar (audio kartica na računaru mi je audiophile 2496. Poslje to sve samo sastavim (video/audio) i postavim na YT. LP. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|