|
14.08.2006, 01:51 | #1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
Hitna pomoc
pozdrav,imam problem sa korgom pa 80.
3 mjeseca kako sam ga kupio,fakticki je nov,a vec imam problema? kad upalim sint. na displeju pise NO STYLE?i nemo ze svirat nikako dok ne izaberem style????? I kada tek stavim na hard disk ritmove, cita mi ih, a kad ga ponovo upalim nece da ih cita,a ritmovi se mogu vidjeti na LOAD????? molim vas pomozite mi hvala unaprijed :roll: |
14.08.2006, 13:08 | #2 |
Odomaćeni član
|
Kupi lepo yamahau psr 9000 (pro) i sve ima da radi ko sat, i to Svajcarski
|
14.08.2006, 18:14 | #3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: usa
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Interesi: Muzika
|
Prijatelju ja ne mislim da je to problem. Moj Pa isto tako radi pa moram svaki put kad ga upalim da lodiram sa hard diska 123 set i onda safe all na istu lokaciu posle 456 set i ista procedura. Kad lodirash i sahranish ova tri seta onda lodirash zadnji set koji ima sve user 1, 2 i 3 i user dk. Ne moje se to sahraniti tako da kad upalish PA da imash sve te banke spremni ma da kad sam ja pruvo kupio hard disk i stavio ga za neko vreme su mi ovi direct hd styles stajali kad ugasim i upalim klaviaturu. Polse kad sam dodavao styles se to promenilo. Ipak mislim da je to mala cjena kad imash na razpolojenu 144 styels plus your user 1,2,3. Prijatno.
|
15.08.2006, 13:12 | #4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.05.2006
Downloads: 1047
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
|
Re: Hitna pomoc
I ja sam imao isti takav slučaj,pa sam morao ga totalno iprazniti,ubaciti novi O.S.i kompletan fabrički beckup. Sada radi opet kao nov.
|
15.08.2006, 22:06 | #5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: usa
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Interesi: Muzika
|
Razjasni malo . kako radi ko nov ? Kad ga ugasish i upalish i sve banke su to, direct hd sve 9 banke and user 1, 2 AND 3? Jel neko drugi zna o tai problem jer ako to pamaje i ja bi preinstalirao sve . Samo ja sam taj problem imao na moj prvi PA 80 i posle prebacio HD na novi Pa i ista stvar tako da ne znam dal je to istina .. Nemojte me pogrjesno shvatiti samo hocu da znam da se ne bi za djabe zezao sa klaviaturu.
|
16.08.2006, 16:29 | #6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.05.2006
Downloads: 1047
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
|
Evo ovako.Pokušat ču da ti pomognem kliko budem mogao.
Kao prvo idi na www.korg.com i skini O.S-3.6 i konpletan beckup.O.S formatiraj na FD.Onda totalno izsprazni sint(nesme ostati ništa u njemu ni fabrički multisemplove ni boje ni ritmovi)I posle toga stavi NOVI O.S I BECKUP polako nazat.A za tvoj set bi ti preporučio da ga nestavljaš na sint več od nekog kome sint ispravno radi. P.S:--Stavi svoj mail na forum |
17.08.2006, 01:41 | #7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
e evo sam te posluso.....stavio sam e mail......a i uradio sam ovo sto si mi reko
do sad je sve u redu,a sta ce biti neznam.a znasli mozda zbog cega je ovo ...... |
17.08.2006, 16:58 | #8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
ev sad imam samo jedan problem! cima iskljucim klavijaturu ,kad je upalim nece da mi cita sa HD a ima style!
|
17.08.2006, 17:58 | #9 |
Zavisnik od foruma
|
Ok dosta se baratate stime, vidim da se mucite. To NO STYLE kad upalis klavijaturu svaki put, nikad se neces TOGA resit, imam ja ima ovaj, onaj i svako.
To je BUG u KORGu koji niko nije resio, dolazi iz koruptiranih stilova. Ako reinstaliras sistem i sredis sve to, sledeci dan opet ce ti biti isto sranje, jedino ako znas tacno koji stilovi rade to, druga stvar je isto sto nekad neka BANKa od nekog seta citava ostaje, danas loadiras novi set, iskljucis sint a kad sutra ukljucis vratio se stari, ni to se nece resit dok ne skontas koji setove rade to. Pircate 300 teorija vamo tamo al nije nijedno toga. Pozdrav |
Favoriti |
Oznake |
hitna, pomoc |
|
|