![]() |
e ovo mi se svidza sto je ognjen-ogy rekao i slazem se mada nisam imao prilike da uporedzujem klavijature al mogu da vam kazem jedno, prije PA800-ke imao sam PA50-ku znate i sami, i kad sam svirao svadbe i ostalo sa orkestorm znaci bez aranzera tako sam lepo namestao boje pa50-ke na razglasu da su zvucale vise nego super,....a sad PA800..? ma necu da pricam vise. Uzmi sebi PA800 i ne zamaraj se...
|
hvala vam jos jednom na odgovorima, najvjerovatnije cu uzeti pa800 a TR necu jos da prodajem za svaki slucaj..... hvala jos jednom.........
|
ee ljudi vi raspravljate o klavama koja je savremenija sta sve moze, i jos gore kaze proslo vreme pa80? to je bezveze.. da vam ja nesto kazem.. ako imas dobre ritmove nema veze na cemu su njima vreme ne prolazi... nego picis i sviras.. ja bi od pa80 napravio da stanu oci.... eto.. nema tu klava.. ja derem jos na g1000 i ludnica je gde god sviram i posla svaki week.. e sad sto i ja pametujem hocu pa2x il tirosa to je nas muzicara sviju boljka iako ja se ne opterecujem ni naj manje ako budem mogao uzecu ako ne ne ... poz
|
pozzz
ja vec duze vremena sviram samo na PA 800 i prezadovoljan sam ,treba malo truda pa to sve srediti po svom ukusu,ako jos i pjevas vokalist je super.a sto se tice boja.ne treba mjesati solo i aranzer klavijaturu.............sa PA 800 SIGURNO SE NECES KAJATI:POZZ
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org