![]() |
Zdravo, ti imaš tu usb kablo. Provjerio sam tvoja Yamaha PSR 1100 ima mogućnosti da preko USB-a koristi MIDI.
Tako da može ti to poslužiti. |
Skinuo sam VSampler 3.5.2, sad cu povezati sve to da vidim kako sljaka, hvala ti puno Laser :)
|
1 Privitaka
evo kako izgleda midi prikljucak.
|
E tako sam i pretpostavljao da izgleda posto su mi takvi ulazi na klavijaturi :)
|
Storage Floppy Disk Drive Yes
Internal Memory 698KB Connectivity DC IN DC IN 16V Headphones x 1 MIDI In/Out AUX OUT LEVEL FIXED (L/R) AUX Pedal (optional) Switch or Volume x 2 LINE OUT (R, L/L+R) USB TO HOST Yes Imas ti USB i Midi In/Out prikljucke,ali ti stvarno ne poznajes osnovne stvari o klavijaturama.Izvoli maloprelistaj forum ili pitaj sta ti nije jasno.Sviras li ti uopste.Nebi bilo lose da nam se predstavis posto si nov na forumu,da napises nesto o sebi muzickom znanju,koliko dugo se bavis muzikom,da li pevas itd. |
Pa znam da imam i USB i MIDI in/out, ali posto je LAsER rekao da mogu da prikljucim sa midi-usb kablom, ja sam rekao da imam kabl ali ne znam da li je to taj sto mi treba, nije ni bitno sada. Naravno da sviram :D Jel ima neka rubrika gde mogu da se predstavim?
|
|
Hvala, i izvinjavam se ako sam nekoga kojim slucajem iznervirao ili slicno >:D<
|
Pošto si tražio GW8, evo kako zvuči moj...
http://yu-midi.org/forum/showthread....641#post226641 Gitare električne i akustične mi djeluju puno bolje nego i na Pa800! |
@LAsER odlicno zvuci!!! gitare mi se mnogo svidjaju :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org