![]() |
re
Pozdrav!
Bas fino sto stize novi OS od Hrcija.Hrci kada ce to biti gotovo i koliko para? |
Nisam se jos detaljno Dogovorio sa Programerom, posto je on u Iranu tako da nemam Stalni Kontakt sa Njim.
Ali Uskoro cu se Dogovorit, Nevjerujem da cu Dalje Prodavat OS nego samo za Sebe. Kad mi bude Sredio Portamento, Snimicu Uzivo Snimak na DVD, Poslacu vam Svima da Gledate. Pozdrav! Hrci 8) |
Citat:
Kao sto sam ja otvorio ovaj sajt da postavim sve sto imam za download ali stim da mozete samo da gledate :lol: kako bi to interesantno bilo. Ti si nasao covjeka i svakako mozes da zadrzis za sebe to sto uradi pa da i prodajes,ali ipak mislim da mi nismo pokusali tebi da prkosimo ili otezamo da rijesis problem oko toga,bas naprotiv i dalje pokusavamo kako doci do necega kako bi vecina od nas bila zadovoljna. Hocu da kazem da sam uvijek za zajednicki rad i sto vise da pomognem svim clanovima. Pozdrav Miodrag |
Ovde Niko nije Mako Prstom da Pomogne, ja sam Non Stop Molio daj da ispunimo Formular i da Saljemo, Non Stop sam Govorio Idemo u Akciju a Ostali su samo Govorili Nema Nista od Toga.
Sad Hocu Svima da Dokazem da je sve Moguce bilo to Zajednicki ili Pojedino, Nazalost ovde skoro niko Nije Hteo Osim mene da Krene Zajedno u Akciju. Neka vide Slepci kad Nisu Hteli Zajednicki da Saradjuju. Pozdrav! Hrci 8) |
re
Cuj Hrci,ne nazivaj ljude slepcima!!!
|
Izvinjavam se nisam Hteo Ostale da Uvredim, Malo sam bio Ljut Izjavom Yu-Midi Administratora, Ako je se Radilo oko Neke Pomoci ili Akcije on bi Trebo da Bude Prvi na Pomoci, a ne da bude Sudac ili Gazda.
Ma necu vise Uopste da se Maltretiram sa Ovim Stvarima, Bicete Obavesteni za Portameno odnosno Snimak Hrci-Live-PA80-DVD. Pozdrav! Hrci :wink: |
Citat:
kao sto vidim ispade da sam ja ovde slepac za tebe. Mislim da je na ovo sve jedan komentar suvisan od mene. Mogu samo da kazem da cu uskoro da ZATVORIM SAJT ! |
Pa sad i ti se Ljutis a ja sam samo Realno Odgovrio.
Ja mislim za Mene je Najbolje da Cutim. Probo sam par Puta svoj Demo od Triton-Extrem da Postavim ali nikako da uspije neznam Zasto??? Pozdrav! Hrci :lol: |
Citat:
Kao prvo, nashao si covjeka kog u zivotu nikad nisi vidio, kao drugo sve je oko toga nesigurno, kao trece tolko posla tu ima oko testiranja i bagova da se taj tvoj OS moze raditi narednih 10 godina. Jel ti hrchi mislish da OS za Korg PA80 radi jedan programer? pa to je tim ljudi koji radi na tome, a ne jedan covjek, iz cistog razloga sto jedan ne mzoe stici uraditi koliko toga ima. Zato se radi timski. I ti cesh sad dobiti novi OS samo za sebe, od jenog programera koji nije ni zaposlen u Korgu. Ovo nije zajebancija, ali ja stvarno ne mogu da vjerujem da ce od toga biti nesto! Volio bih da to vidim, i stvarno bi me radovalo da se to sredi tako kako ti mislish, ali sumnjam. |
@ Cevap i ostali kolege muzičari
Prijatelju, ja sam već par puta repliciro ovaj post. Kontaktirao sam svoje veze u Italiji. Doslovce su mi se nasmijali u brk kad sam im rekao što želimo. Odgovor je bio u stilu "Pa što vi mislite da KORG isključivo radi aranžere za Balkan ?!?!?" Premalo ih je da se zahebavaju sa čitavim OS samo radi portamenta a imaju posla i s novim projektima čisto dovoljno. Hrci je zapeo za taj portamento ko da mu život o tome ovisi. Hrci prijatelju, za te pare koje misliš da daš za program jeftinije ti je da uzmeš još jedan synth s portamentom. I ovo što je kolega Cevap reko je više nego vjerojatno. Moj ti je savjet da se ne upuštaš u igru s neznancima (kao ovaj programer iz Irana). Ako ti ko može pomoći reko sam ti, imaš g. Markovića koji će to 100 % rješiti. I čovijek živi od toga da radi softwar i aplikacije za KORG-ove aranžere i solo klavijature. KAT2000 ti je više nego dobar dokaz. Što želiš više ? Meni osobno portamento ne treba. No radi prijatelja i kolega s foruma sam se založio da saznam malo više oko problema i da barem nađem neko rješenje i savjetom pomognem od kuda krenuti. Jer ovako nastupaš kao nekakav razmaženko (bez uvrede). Ti si si to sebi zacrto da imaš, i zato što još to nitko nije tebi rješio onda smiješ da vrijeđaš ovdje ljude koji su dali svoje stylove, boje i samplove, višesatnog rada, muke i znoja svima ovdje džabe. Pa nije Mićo Djed Mraz pa da ispunjava želje preko noći. I ja bih htio milijun eura, pa ih nemam. I ne dramatiziram radi toga. Prijatelju, stani malo na loptu jer ovdje ima ljudi koji su zavrjedili poštovanje i po godinama i po znanju, a i po načinu koliku i kako pomažu drugima. Zato te molim da prestaneš provocirati, pogotovo Yu-midi-a vlasnika ovih super stranica. Jer nebi bilo fer da se ovaj site zatvori zbog samovolje jednog tvrdoglavca. Ako misliš da smo ovdje svi mi ovce, napusti forum i članstvo i vjeruj mi da nitko neće plakati za tobom. Toliko od mene. Mislim da se večina ovdje slaže sa mnom. Ovo je bilo čisto dobronamjerno. Pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org